Başlıyorum 1971

Bir arkadaş vardı yine bu siteden ama kendisi Amerikada yaşıyordu.
Onunda böyle güzel çalışması olmuştu.

Hüseyin ustam olaya el attı toparlıyoruz bakalım
oA61JX.jpg
[/url][/IMG]
lkbVAQ.jpg
[/url][/IMG]
Vl3bjB.jpg
[/url][/IMG]
nAJB4N.jpg
[/url][/IMG]

Başlıyorum diye başlığı açtığınızda okumuş idim ve , " eyvah klasik metaa modifiyesi ile ruhu katledilecek " diye düşünmüştüm , ancak son fotolar :cat:

Aslına uygun sade klasik , kız gibi , aldente olmuş , Maşaallah hakkı ile yenileme olmuş elinize ekibinize sağlık, zevkle takib ediyorum.

DKN

muhteşemsiniz. mükemmel bir iş çıkmış ortaya.. biri daha toplamayla uğraşıyodu böyle sonra forum üyelerine küstahça hakaretlerde bulunup gitmişti. bu işten fazla anladığını söyleyemeyen bile böyle güzel kusursuz işler çıkarabiliyor işte. keşke abi ybr mi cbr mi ? mt mi zt mi demek yerine paslanmaya yüz tutmuş bu güzel modelleri alıp hayata döndürsek

muhteşemsiniz. mükemmel bir iş çıkmış ortaya.. biri daha toplamayla uğraşıyodu böyle sonra forum üyelerine küstahça hakaretlerde bulunup gitmişti. bu işten fazla anladığını söyleyemeyen bile böyle güzel kusursuz işler çıkarabiliyor işte. keşke abi ybr mi cbr mi ? mt mi zt mi demek yerine paslanmaya yüz tutmuş bu güzel modelleri alıp hayata döndürsek

okuma yazmanız varsa eğer forum üyelerinin motosikleti toplamaya çalışan kişiye nasıl hadsizce '' o ne öyle!şurası çok çirkin,o koltuk hiç olmuşmu..!''gibi söylemlerde bulunduğunu farkedersiniz..bir daha söylüyorum açıp okuyun..orada motosikleti toplayan kişinin bir takdir karşısında bile defalarca ''üstadım bende çok anlamıyorum,ustalardan yardım alarak yapıyorum''dediğini göreceksiniz..hak yemeyin ve yalan söylemeyin herseyin bir adabı var..o kişi de gitmedi halen orada konusu, açıp bakarsanız bulursunuz..sizleri böyle işler yapan adamlar rahatsız ediyor farkında değilsiniz..

Sevgili DKN İSİMLİ KULLANICI BAKIN BU SİZİN YORUMUNUZ AYNEN PAYLAŞIYORUM..
''yeri güzelde boyu biraz uzun kalmış sayacın. stop hiç hoşuma gitmedi. eski kasa r6 nın stopları gibi olmalı''
SİZİN ZATEN HOŞUNUZA GİTMESİ GEREKMİYOR BEN O MOTOSİKLETİ KENDİM İÇİN YAPIYORUM SİZİN İÇİN DEĞİL..ÜSLUBUNUZUN NE KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU BURDAN GÖRÜN İŞTE..

BU DA İKİNCİ YORUMUNUZ HATANIZI ANLADIĞINIZI GÖSTERİYOR..ŞİMDİ NEYİN RÜZGARINI YAPIYOSUNUZ BİZE?AYNEN YAZIYORUM.

''o zaman eleştiriye kapalıdır desene arkadaş bizi niye yoruyosun. küstahlık ettiysek affola.''

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba daha tam toplayamadık ama elektrik tesisatı konusunda yardımlarınızı istiyorum arkadaşlarınızdan da bulabilirseniz bir şema vs ustaya verecek para kalmadı tesisata 200 tl istiyorlar lütfen yardım.
Gv9M5v.jpg
[/url][/IMG]
yP0ZRM.jpg
[/url][/IMG]
6ZJW8k.jpg
[/url][/IMG]

Hocam mobilden giriyorum yoksa atardım da burdan zor oluyor.yandex browser dan aynen şunu yazdım 1971 JAWA ELEKTRİK ŞEMASI ... Bazı forumlarda daha önce paylaşılmış ve görsellerde baya şema var.

Bende services manuali vardı bulabilirsem paylaşayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

eveeet buldum
30. sayfadan başlıyor.

http://s2.dosya.tc/server/SNZud2/Jawa.rar.html

Java Services manual

GaCCaLL Gardaş :) öncelikle zaman ayırmış aramışsın çok teşekkürler ben tesisatı çektim ama çalışmadı nedense biraz daha uğraşacağım olmazsa, neden olmasın olur olur hallederiz hadi saygılar.

şu motorun tam çalışır durumda ayrıntılı videosunu görmeyi bekliyorum ne zamandır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar