Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar bunlar tefecinin takım elbise giymiş hali bu yazıdan sonra şunu yapın mesela googleyi açın
1. teknosa şikayetleri yada teknosa mağdurları yazın bakın neler çıkıyo türkiyede en çok şikayet edlilen 3. şirket teknosadır bozuk mal satmalrı bitarafa 2. el mal sattılar bana eve gidince anladım
2.migrosta eşek eti yazın googleye bakın neler çıkıyo
3.yıllarca teneke tofaşları araba diye sattılar bize canımıza kasteddiler..
almanyanın en kötü arabası opel tofaşın yanında kıral araba
4. yamaha ile ortak oldular ybr 125 i çok çok düşük fiyata alıp 5 katına sattılar bize bizi ybr 125 e mahkum ettiler
malesef en kötüsü koçun 1997 yılında serveti 5 milyar dolar idi bu tarihe kadar aldıkları toplam teşfik 4.5 milyar yani koçun servetinin tamamı peşgeş çekilmiş para bizlerin parası
1. teknosa şikayetleri yada teknosa mağdurları yazın bakın neler çıkıyo türkiyede en çok şikayet edlilen 3. şirket teknosadır bozuk mal satmalrı bitarafa 2. el mal sattılar bana eve gidince anladım
2.migrosta eşek eti yazın googleye bakın neler çıkıyo
3.yıllarca teneke tofaşları araba diye sattılar bize canımıza kasteddiler..
almanyanın en kötü arabası opel tofaşın yanında kıral araba
4. yamaha ile ortak oldular ybr 125 i çok çok düşük fiyata alıp 5 katına sattılar bize bizi ybr 125 e mahkum ettiler
malesef en kötüsü koçun 1997 yılında serveti 5 milyar dolar idi bu tarihe kadar aldıkları toplam teşfik 4.5 milyar yani koçun servetinin tamamı peşgeş çekilmiş para bizlerin parası
Son düzenleme: