Örneklerinize sonuna kadar katılıyorum.. Burada zaten hemfikiriz..Aslında ben kendimi ifade edemedim.Mesela hangi yağı kullanmalıyım diye bir
konuya yazılan ilginç rencide edici cevaplar beni biraz sıkıyor.Ama egzos patlamıyor konusu açan arkadaşa da inanın cevap yazmıyorum.
Yani her durumda kimseyle dalga geçmiyorum ve rencide etmiyorum.Ben bunu savundum.Benim için sıkıntı yok.. İyi forumlar diliyorum.Saygılar
İşte ortak nokta bu zaten.
Tarz meselesi. Ben dalga geçerim sen geçmezsin. Sana neden geçmiyorsun demem, bana neden geçiyorsun demezsin.
Rencide edici, hakaret edici mesajlara ben de karşıyım. Dalga geçmenin bir sınırı olmalı.
Hiciv diye bir söz sanatımız, bir edebiyat dalımız var bizim. biraz daha elimizin ayarını bilmemiz lazım.
Ancak hangi yağı alayım diyen adama,
Kusura bakmasın ama
"Yağlar ve hakkında bilinmesi gereken herşey" isimli konuyu gösterirken,
çok da kibar olmam beklenmesin. Tuğla gibi konu başlığı var.
Onun dışında yüzlerce yağ ile ilgili açılmış konu var.
Benim derdim, bu yağ soran adam,
Kendisi ile aynı motoru kullanan bir adamın çıkıp "şu yağı kullan" demesinden bile tatmin olmuyor.
Onun derdi, kendi kafasında oluşan bir fikri "teyid ettirip" kendini mutlu hissetmek.
Soru soruyor ve sonra cevap verenlerle tartışmaya başlıyor.
E tabi sabır sabır bir yere kadar.
NOT: örnek olarak yağ dedin o yüzden o konu üzerinden gittim.
TO: ZIPPIRMAN
Hocam, vakanın ağırlığa göre değişir odun kalınlığı.
Ancak, önemli olan uygulamayı yapacak kişinin rahatlığı.
O yüzden en bilimsel yaklaşım "Bilek kalınlığı"
Bir de lütfen kendinize haksızlık etmeyiniz.
Bilgi her zaman bilgidir. Sonuçta odun tedavisi çok geniş bir yelpazeye sahip. Hergün yeni bir odun çıkıyor.
Ancak hemen her odun, aynı işi görüyor. Uygulama süreleri ve dozajda farkediyor.
Bazı odunun tek dozda tedavi ettiği hastalığı, bazısı haftalar süren uygulamalarda tedavi ediyor.
Ancak sonuç hep başarı hep başarı.
Tavsiyem, ne zaman muallakta kalırsanız,
elinize en güzel oturan, en bildiğiniz oduna yönelin.
Uzun da sürse, sonuç vereceğinden eminsiniz nasılsa.