- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
su eksozum patlamiyor konusunda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. uzun zamandir boyle gulmemistim.hala guluyorum
ne yapti acaba?
Aparatı aldımı ki acaba?....
su eksozum patlamiyor konusunda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. uzun zamandir boyle gulmemistim.hala guluyorum
ne yapti acaba?
Harbiden o konu ayrı bi olaysu eksozum patlamiyor konusunda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. uzun zamandir boyle gulmemistim.hala guluyorum
ne yapti acaba?
:queen::cherry::thumleft:isminide ben buldum ama yazmak kismet olmadi " egzopat "![]()
Bu forumda yıllardır sadece bir konuda dalga geçme pozisyonuna düştüm. Böyle diyorum çünkü amacım gerçekten dalga geçmek değil espri yapmaktı.
Açılan konu şunun gibi bir şeydi:
"Arkadaşlar filan marka motorun kırmızı rengini istiyordum, kırmızı kalmamış mavi sipariş verdim. Tam içime sinmedi, mavisi ile kırmızısı arasındaki farklar nedir?"
Ben de ilk mesajı yazan olarak dedim ki, kırmızısı daha hızlı giderdi ama neyse, mavisi de az benzin yakar.
Hulen demez olaydım :cyclopsan
Peşpeşe gelmeye başlayan mesajlarla ortalık tam cümbüş yerine dönmüştü :mrgreen:
O kişi gerçekten kaşınmış bariz şekilde dalga için açılmış.
Fakat deyinmek istediğim bizim burdan dalga geçip gönderceğimiz soğutucağımız kişilerden bugunun yarının APAÇİLERİ çıkıcak...
100 kişiden bir kişide olsa kar kardır...
Çok pardon gerçekten bu arada konu tamamen olaydan saptı kendi adıma özür diliyorum.Geyik güzel fakat konunun gidişatına belkide katkı sağlamak isteynler olabilir.
Muhtemelen dalga geçmek için açmadı. Hani belki kırmızılar şu yıl üretilmiştir, maviler bu yıl, dolayısıyla arasında şu farklar olabilir gibi bir düşüncesi vardı. Ama bazen olaylar anlık bir şekilde ve genelde ilk kişinin mesajı doğrultusunda gelişebiliyor.
Geçenki egzoz patlatma olayındaki ilk mesaj örneğin "kardeşim bırak bu apaçi işlerini" şeklinde olsaydı, konu muhtemelen o doğrultuda ilerleyecekti.
O kişi gerçekten kaşınmış bariz şekilde dalga için açılmış.
Fakat deyinmek istediğim bizim burdan dalga geçip gönderceğimiz soğutucağımız kişilerden bugunun yarının APAÇİLERİ çıkıcak...
100 kişiden bir kişide olsa kar kardır...
dostlar, romalılar!
yazışmalarımda şahsi değer yargılarımı referans alırım.
ama herkesin çıtası farklı.
forum kuralları da bu yüzden var.
dalga geçmek bahsinde de; forum kuralları dahilinde olduğu sürece bir beis yok. her zaman ansiklopedik yürümüyor işler.
Yoksa ben de seneye 18 oluyorum, isterim ki bana da saygi gösterilsin.![]()
Biraz daha ufalda cebime gir Horoz!![]()