şimdi 1.Mevzu hakkında şöyle bi şey söylicem;
Farzedelim A kişisi konu hakkında arama butonunu kullandı biçok konu çıktı karşısına okudu okudu fakat tatmin olmadı.Veya konu eskimiş artık şartlar o şekilde değil.
Sonrasında bi konu açtı ve aldığı ilk cevap arama butonunu kullan!
Farzedelim B kişisi ise konu hakkında arama butonunu siteye yabancı olduğundan veya başka sebeplerden dolayı kullanmadı.
Sonrasında bi konu açtı ve aldığı ilk cevap arama butonunu kullan!
İki kişininde aldığı cevap bu olmamalı.
-Biz burda arama butonunu kullanıyoruz genelde iyi forumlar. = Bu şekilde bi cevap daha hoş olur bence.
Arama butonunu kullanan ve gerçekten arastirip tatmin olmayan üyeler çok var.
Biz onlari hemen taniyoruz.
Nereden taniyoruz.
Söyle oluyor,
üye bir topic açiyor.
Arkadaslar benim söyle bir sorunum var, bu konuda yazilmis bûtûn yazilanlari okudum ama benim meselem bunlarin disinda söyle bir mesele diyerek kendisini ifade ediyor ve genellikle cevabini aliyor.
Yani bu sekilde açilmis hiç bir konuda dalga amaçli yazilmis postlar gôremezsiniz.
Bu sekilde derdini iyi ifade eden üyelerin açtigi hiç bir topicte dalga geçme amaçli postlara rastlayamazsiniz.
B sahis dediginiz sahis forumu tanimiyor.
Forum kurallarini okuma zahmetine katlanmadigina göre tanimak da istemiyor.
Yani o zaten ates alip gidecek.
Forum üyeleri bu tip B sahislarini ciddiye almiyor.
Dogal olarak, dalga geçiliyor denilecek tûrden postlar atilabiliyor.
Netice itibariyle B sahsi dalga geçilse de geçilmesede burada aradigini bulamaz.
Bunlarin disinda çok dalga geçilen konular da var.
Bu baska bir mevzu çûnkü sizin bu basligi açmanizdaki sebeple ilgisi yok.
Siz gayet insancil olarak, kazanma amaçli bir hedef guduyor ve buna odaklaniyorsunuz.
Bu nedenle bu konular bu topic konusunun disinda bence ve tartismaya gerek gôrmüyorum.
2.Mevzu ise kardeşim dememdeki sebep kendimi buraya ait olarak gördüğümden ve bütün motosiklet camiasını kardeşim olarak varsaydığımdan dolayı

yaşım 27 bu arada

))
Hadsizlik derken dalga sınırını aşanları kastetmiştim bu arada
Mevzu kardesim demeniz degil.
biz burada bûtün motosiklet kullanicilari kardestir diye dûsünûrûz.
O alintiyi yapmamin sebebi,
forumda gelisen olaylara bûyüklük küçüklük mevzusu olarak bakamayacaginizi size anlatmak içindir.
Bazen 19 yasinda bir delikanlidan, çok sey ögreniriz.
Ona olan saygimizla 60 yasinda uyemize olan saygimiz arasinda bir fark yoktur.
Yani olaylara bu sekilde bakmayin diye yazdim o satirlari.
Yoksa ben de seneye 18 oluyorum, isterim ki bana da saygi gösterilsin.