Başlangıç_CBF150 ya da YBR125 aranıyor İST_Anadolu

Arkadaşlar İyi geceler ve hayırlı kandiller,

Başlangıç için olabildiğince temiz ybr 125 ya da cbf 150 arıyorum. limit 2500 TL civarı. Varsa teklifiniz beklerim.
İstanbul Kadıköydeyim,
şimdiden teşekkürler...

muayenesi 2 ay önce yapılmış orjinal 2000 kmde 2007 model kırmızı ybr m var.ama limitin yetersiz kalıyor..:pale:

Ailemi Ankara'dan İstanbul'a taşıyorum. Masraf olacak. Motorumu satmak zorundayım. Burada bilen bilir arkadaşlar, forumdan cbf arayan arkadaşlardan birine satmak istiyorum.o benim gözbebeğimdi :(

Motorum 8000 km'de, bakımını yaptıracağım bu haftaiçi.
Takılı xenon far + shad 45 lt çanta + motor koruma demiri + 180 TL değerinde Ön-Arka Michelin Lastikler extradır. Motorum 16 Mart 2010 trafiğe çıkışlıdır.
Fiyatı 3500 TL'dir.
Pazarlık payı vardır.
Motorda 24 Haziran 2010 tarihinde yağmurlu havadan dolayı yan yatmadan dolayı kırılan ön sağ grenaj yüzünden sağ ve sol grenajlar beraber yan sanayi parçalarla değişti. Zaten bu olaydan sonra yolda sabun gibi kayan Duro lastikleri 26 Haziran 2010 tarihinde Michelinlerle değiştirdim.
Ayrıca görüş açısı daha iyi olduğu için aynaları Yamaha YBR 125 aynaları ile değiştirdim.
Motorun tüm bakımları D&B Motor'da yapılmış olup kayıtları mevcuttur.
İstendiği takdirde, diediğiniz ustaya motorumu gösterebiliriz. Her şeyine kefilim.
Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Fotoğraflar 1 - 2 gün içerisinde eklenecektir.

ilgilenirsen iletişim için:0506 2055275

Motorum 16 Mart 2010 trafiğe çıkışlıdır.
Fiyatı 3500 TL'dir.
Pazarlık payı vardır.

ilgilenirsen iletişim için:0506 2055275

Teşekkür ederim ama pazarlık da yapsak fiyat yüksek, farkındayım bu fiyata bu model kaçmaz, inşallah iyi bi alıcı bulursun. Ayrıca motor İstanbul da mı Ankara da mı? Belki alıcı çıkar ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

Ailemi Ankara'dan İstanbul'a taşıyorum. Masraf olacak. Motorumu satmak zorundayım. Burada bilen bilir arkadaşlar, forumdan cbf arayan arkadaşlardan birine satmak istiyorum.o benim gözbebeğimdi :(

Bu arada kolay gelsin, ben de ablamları gönderiyorum Samsun'a, taşınma telaşı var burada da :)

Başlangıç diyorum, yardım diyorum, kimse satmıyor mu yahu? Sahibinden e mahkum mu edeceksiniz :)

Limiti artırdım...Yar bana bir eğlence (CBF), yar bana bir eğlence (CBF)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar