baslangıc yeni motor.

silwes önce A2 al en azından motorun üstüne bin tecrübe kazan sonra motorunu al.Birde motorda duruş önemli bindiğin alete yakışacaksın boyun uzun kilolu isen YBR de kelebek gibi durursun orta boyda isen chopper da yakışır ama kısa boyluysan enduroya binemezsin bunların da hesabını yap

silwes önce A2 al en azından motorun üstüne bin tecrübe kazan sonra motorunu al.Birde motorda duruş önemli bindiğin alete yakışacaksın boyun uzun kilolu isen YBR de kelebek gibi durursun orta boyda isen chopper da yakışır ama kısa boyluysan enduroya binemezsin bunların da hesabını yap

Peki bir sorum olucak.Kısa boylulara hangi motoru önerirsiniz.(1.70m boyum) enduromu,croos,scooter,cooper,race ,coment mi hangisi? Benim aklımda olan modeller honda cbf150,yamaha yrb 125 gibi modeler.Başka önere bileceğiniz modeler varmı?Kullanım amcımda şehir içi ve azda olsa şehir dışı 100km max uzaklıktaki yerlere.:rendeer:

bir tane motor alıcam.baslangıc motoru olrak hiç deneyim yok.
ehliyet deseniz oda yok.aldığım motoruda senelerce kullanmak istiyorum.
öyle hız tutlunu falan da değilim.söle hem sehir içinde.hemde arada bir
söle doğayla iç içe olucam bir motor.istiyorum.ne tavsiye edersiniz.şimdiden teşekkürler.

arkadaşım sana tavsiyem hyosung xrx125( 0 fiyatı:4500ytl) veya 2. el temiz bir cbf 250(2.eli 5000-5500ytl) bunların ikiside saglam motorlar senelerce kullanabilirsin. bende bunları düşünüyorum. ve yakıt konusunda ikiside oldukça ekonomiktir

bence tam sana gore 2. el bir yamaha xt 125 x hem sehir içi hem dağ için..

sana cbf 150 en iyisi olur uygun fiyatı ile şu anda 3500ytl ye hem sıfır hem honda hemde cbf serisi fazla araştırmana bile gerek yok. ama önce ehliyet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
er6 fln saçmalama:) al bı eundro bın ıste honda yamaha:cat:

ehliyetin olmadığı halde motor kullanmak istiyorsan sen zenginsin demektir:p .... o halde çak bi 0 km transalp derim... doya doya bin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Transalp i napıcan....Al bi tane Africa Twin ayakların hepten yerden kesilsin...

Hyousung gt250 commet'ide bi incele derim.İkinci elde sağlam makinaları bulabilirsin.Bunun yanında Honda cbf250'yede bakabilirsin.Hem şehir içinde manevra yetenekleri hemde şehirler arasında performans-yakıt anlamında avantajlı olduğunu düşünüyorum.

arkadslar cok sağolun foodengıneer zengin değilim para toplamaya calısıyorum.
tabii ki öncelikle ehliyet.motor boy 1.74 kilo 70 sanırım enduroya iyi gider.şimdi birazda güç lazım onuda çözcem biraz evde sınav mekik biraz ağırlık oooo tam
kuvvet.motorun üstündeyim.bütün formları okuyorum cok yararlı oluyor.yine sölim süper bi site inşallah motor alınca görüşcem herkesle böle gezi falan süper.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istediğin motorla başla race olmasın 500cc geçmesin birde 200kg üstünde olmasın:)

kardeş bende kymco people s 200 var satılık motorlar yerinde 3750 dedim fiyatı ama sana 3500 e verim 19 inçlik cantlı harika bi scooter yanda zaten bak çok temiz 970 km de 3 aylık

tşkkürler arkadaslar site ve önerilerinizi takip edip inşallah söle bi yaza doru alıcam bir motor ama hangisi?enduro kesin ama ya model?

başlangıç motoru için bence en uygun yarı otomatikler kullanımı çok rahat yıllarca binicem diyosan yamaha crypton derim

kardeş senin dediğin paraya bir yemek yenilmez yawww:)

senin para eğer 300 yada350 olursa bende bi dede yadigarı pejo var hem de 3 emiç yawwww:p

kardeş sen adam akıllı cbr-125 al başlangıç için sana en uygunu bence o :bestmt:

bak benim motor yanda daha yeni boya falan yapıldı onu sat deseler satmam çünkü manevi değeri büyük çünkü benim başlangıç motorum o yawwwwwwwwwww:queen:

Son düzenleme:
Bence önce ehliyet al, o arada da zaten az çok fikirlerin değişir şekillenir. Gerçekten farklı düşündürüyor direksiyon dersleri adamı. Başlangıç için de küçük cc birşey al ama boyutlarını da düşün. Adı üstünde başlangıç motoru. Ben cruiser düşünürken vazgeçtim ve cbf 150 aldım, iyi ki başlangıç için bu tip bir motor almışım diyorum şu anda. Zamanla sen de kendi başlangıç motorunu bulacaksın mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar