Başlangıç vitesli

Merhaba arkdaşlar,

bi çok başlığı yorumu ara ara girip okuduğum bu güzel foruma artık üye devam edicem. Vitesli bir motor almak istiyorum eşim birazda korkuyor daha önce uzun süre scooter kullandım ayrıca arkadaşlarımın kawasaki 636, 1100cc suziki srad, cbf gibi motorlarlada deneyimim oldu.

kendime ait hiç vitesli motorum olmadı bu sebeble tereddütlerim var

önceliğim deneme amaçı olacağından uygun fiyatlı olması ve zorlanmadan satabilmem.

bunla bilikte biraz görüntüsü de olsun isterim. Fazla şey istediğiminde farkındayım aslında.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

*cbr 125 ile başlayalım hem satışı kolay olur die düşündüm ama bi yandanda eğer istediğimiz gibi olmaz ise şimdi o parayı vermeyelim düşüncesiyle daha uygun motorlara kaydım
tvs iyi dedi arkdaşım ama oturusu ve isminden(apaçi) pek haz etmedim "oturusu önyargı tamamen, kullanmadım"

Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Bira daraltalım ozaman
Şekil itibari ile rks hoşuma gidiyor
Kullananlar daha iyi bilir apache tv alsam nasıldır 2. Elde gidişi nasıl

Yoksa uğraşma ybr veya cbf mi al dersiniz

Net bişiy yok kafamda bi cross alıp supermotoyamı çevirsem tekerlek jant ile die bile düşündüm
Kararsızım

Bak şerefsizim ybr al dememek için kendimi zor tutuyorum.:mrgreen:

Siz motosikletin size göre olup olmadığını mı anlamak istiyorsunuz bilmiyorum ama onun için motosiklet almanıza hiç gerek yok, honda vb güvenli sürüş eğitimine gidin. 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar doya doya motosiklet kullanıyorsunuz. Hem eğitim almış hem de kendinizi denemiş olursunuz, hem de vazgeçme ihtimaline karşı boşu boşuna ekipmana para yatırmamış olursunuz.

Mevzu şu ki artık istanbulda yaşıyorum motor kullanmayıda seviyordum, eşimi scooterla gezdirdim önyargısı kırıldı şimdi eşimle birlikte gezebileceğim bi motor almak istiyorum keyif için olcak hevesimizi alalım istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Zone S şekil olarak güzel bi motor kullanıyorsanız bilgi almak isterim artıları eksileri

başlangıcın v,tesli veya vitessizi olmaz yeterki tecrübe sahibi ol eğitim alırsan senin için iyi olur ben mct 250 yle başlamıştım ama daha önceden deneyimim vardı sende bir ybr cbr veya 125 titan gibi japonla başla bence hiç vakit kaybetme ama deneyim şart eğer para durumun iyiyse honda güvenli sürüş kursunu tavsiye ederim gidenler gayet memnun ve kendinden emin bir sürücü olarak geri dönüyorlar sende öyle yapabirsin hayırlı akşamlar.

Motor deneyimim var uzun yıllar scooter kullandım sonrasında arkadslarımn vitesli motorlarını kullandım ki bunlar arasında 636 ninja ve 1100 srad vardı ha hız yapmadım ayrı konu.

Peki Japonlar arasında
Cbf 150
Cb 125e
Ybr
Ybr esd

Hangisini önerirsiniz

Çinliler arasından
Tavsiye ettikleriniz ?

Artçım olacağını göz önğnde bulundurursanız sevinirim

Tavsiye için teşekkür ederim

Son düzenleme:
ybr al onlar 2004 2007 ye kadar japon yanılmıyorsam temizini bulursan seni üzmez kardeşim.

Bajaj 150 f için ne dersiniz alsam satarken sıkıntı yaşarmıyım

bajaj motorları iyidir motor tamircisi arkadaş bajaj bokseri tavsiye etmişti hem sağlam hem yakıtı düşük demişti bende tavsiye ederim hindistan malı çinliden iyidir hem fiyatlarıda uygun

Bütçeni yazmamışsın ama kendini zorlayarak direk 2006-2007 model BMW F650 GS ile devam et, uzun süre scooter tecrüben olmuş zaten 125 - 250 ile oyalanma, yada NC 700s ya da X al, şuan fiyatları da uygun.. Bu iki motor seni yeterince uzun süre keser.. her ikisinde de default ABS gibi mühim özellikler vardır... Hem de artçılı eşinle uzun seyahatlerede çıkabilirsiniz..

Düşük fiyatlı olarak Lifan KP150 de çok beğenilmişti gördüğüm bazı incelemelerde, onu da düşünebilirsiniz. Ama bir Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki alırsanız zarar edeceğinizi sanmam

125-250 cc aralığını eşimede sevdirme dönemi için düşündüm şimdi 650 cc bi BMW bni mutlu eder tabi ama öle bir makinayı keyfe keder almak ilk etapta çok mantıklı gelmiyor yinede teşekkürler

Bütçe yazmadım ilk basamak olarak 6 bine kadar bakıyorum

Dostum yalnızca konu başlığını okudum küçük cc olsun ama şekil olsun istiyorsun büyük ihtimalle yanılıyorda olabilirim :) Maddi durumun iyiyse çinli motosikletle başlayıp yüksek cc'ye geçişte ölü fiyatına verip elden çıkarabilirisin. Ama yok kötü mala para verecek kadar zengin değilim dersen Yamaha Ybr/Cbf150 ikilisinden birisini tercih etmende fayda var. Bu ikili ileride almak istediğin motosiklet olursaki muhakka olacaktır senin işini kolaylaştıracaklardır. Viteside bunlarda en az zararla öğrenirsin. Tekerine taş deymesin, keyifli sürüşler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
size en uygunu eşinizle gezilere çıkçağınız için honda cbf150 görünüyor.

Vakit ayrıpta tavsiye ve yorum yapan arkdaşlara teşekkür ederim. CBF ile aranıza katılcam Allah ın izniyle.
Tekeriniz düz bassın güvenli sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar