BAŞLANGIÇ OLARAK SYM FİDDLE 125 ?

Seneye alıcağım motoru kararlaştırdım,3.500 bütçem var.Scoter ile baslamak istiyordum yoksa daha çok seçenek var.Birazda yakısıklı scooter olsun istedim.Nasıl değerlindiriyorsunuz ?
scooters-125-y-50-SYM-Fiddle-III.jpg

ne yakışıklı bir şeymiş bu ya, şehir içi her yere de fıdıllanır bunla :joker:

Gayet yakışıklı, sonrasındada işini görür :) kaliteli motoru var :)

resmini koyduğun motor yeni fiddle 3. 5500tl gibi fiyatla satışa sunulacak yeni yılda. 3500 tl bütçe ile 1 yaşında eli yüzü düzgün bir fiddle bulursunuz diye düşünüyorum. Kullananlar hep memnun. Zevkinize kalmış bişey ama siyah jantlı beyaz renkli fiddle lar çok hoş geliyor gözüme. Koltuğu siyah ve beyaz dikişleri var sanırım. fiddle s olarak geçiyor sanırım bahsettiğim hali.

Bu fotoğraftaki Fıddle 3,bende Fıddle 2 125 S beyaz modelı var,henüz daha yeni rodajı bitti 1020 km de,kesinlikle yeni başlamak için çok uygun bir motor çok hafif ve şık,benimde ilk motorum buydu ama yeni sezona satmayı düşünüyorum çünkü;Benim boyum 187 ve asla dizlik takmadan motora binmem ve dizlerim gidonun alt tarafına çarpıyor buda biraz konforu ve güvenliği etkiliyor.Sormak istediğiniz birşey olursa motorla ilgili https://www.facebook.com/cortcec7 adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar