Hocam ybr kötü duruyor ama apacheyi araştırıcam. 3.5 bini sadece motosiklet ayırdım.o paraya cbr 125 alınmamalı şahsi fikrimi pache rtr veya ybr 125 alabilirsin.Tabi ekipman parası dışında 3-3.5bin in varsa
Apacheyi araştırıcam sağolasınapache rtr derim cbfden güçlü ama biraz titreşmi var konfor istersen cbf güç istersen rtr
Hocam biraz daha spor dursun istiyorumhttp://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113778-neden-cbf-150-cunku-%3B.html
Hocam ybr kötü duruyor ama apacheyi araştırıcam. 3.5 bini sadece motosiklet ayırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Apacheyi araştırıcam sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Hocam biraz daha spor dursun istiyorum![]()
Araştırıcam hocam, Sağol ilgin için.cbr 125 in ikinci eli cbr 250 göre daha yavaş bunu bilerek al kardeşim. Çünkü alan ''almışken 250 cc alıyım'' diyip cbr 250 r a yöneliyor. CBF 150 spor değil ama her işini görür ve çabuk satarsın değerinde hemde.
Araştırıcam hocam Teşekkürler.Şimdi sana mondial 125 mh dirft al desem 2800 TL ye sonra nasıl satıcan motor sağlam olsa bile diyecekleri şu : kimse durup dururken
yeni motor satmaz felan zor elinden çıkarıcan ama bir honda yamaha öyle değil isterse 500 bin km olsun adamlar markaya bakıp alıyor
o yüzden bende sana cbf 150 yada yamaha ybr 125 öneririm başlangıç için..
Şehir içi kullanacağım hocamsadece şehir içi, kısa mesafeler için düşünüyorsan cbr 125 önerilebilir.uzun yolda yaparım dersen cbf 150
Aynen hocam bende fark ettim ama, sizin fikirlerini almak istedim.bu tür sorulara verilen cevapların bir genellemesine bakacak olursak şu üç motor başı çekiyor...ybr,cbf,rtr
İlk defa gördüm bu motosikleti, işten araştırıcam hocam Sağol.3400tl 0km rks 150 titanic
kısa süreli geçiş motoru düşünüyorsan satacağın zaman rks de zararın diğerlerine göre fazla olur. çok güçlü olmasına gerek yok diyorsan 2011-2012 ybr esd modeli bence iyidir. görünümü de spor,sağlam... satmak istediğinde kolay satılır. taş gibi makina
3 Sene kullanıcam