- Konu Yazar
Merhaba abilerim , ablalarım ve çok değerli arkadaşlarım. 4 km lik bir yolda yakın arkadaşıma hayatımın ilk artçılıgını R25 ile yapmıştım. Yoldayken manevrası , trafikten sıyrılıyor oluşu , az yakması vs. Otomobil kullanan birisi olarak her zaman trafikte iki tekerli araçlara anlayış gösterirdim. Ve o gün karar verdim. Ve başladim araştirmaya. Sonunda Honda PCX de karar kıldim. 2013 model. Az kusurlu. 40.000 km de bi pcx aldim. Ve alir almaz. Bisiklet mantigi az da yolda gözlemleyerek edindigim ögretilerle 10 km yolu ilk defa sürerek geldim. Sağolsun eş dost bana mint kask vs verdiler. Simdi sormak istedigim şudur ; Arka fren balatasini alir almaz orjunal parcasiyla degistirdim. Ve yagını koydurdum adama en iyisini koy dedim 45 TL lik bi yağ koydu. Bakimini yapmadim mitorun şuan 40.000 de . Istanbul Avrupa yakasinda önerebilcek usta vs var mı ? Gönul rahayligiyla motoru teslim edebilcegim. Ve kis ayindayiz cikma lastik ariyorum. Nereden temin edeblirim. ? 40.000 km de Bakımlarini nerede yaptirablirim ? Ne masraf öderim hava filtresi vs
Tekeriniz düz bassin tesekkuler
Tekeriniz düz bassin tesekkuler