Başlangıç motoru

Merhaba 17 yasındayım hem okuyup hem çalışıyorum para biriktirip motor almak istiyorum bisikletten motora alışık sayılırım 125 lik bir motor almak istiyorum vitesli vitessiz pek fark etmez ama tercihen vitesli olması hesaplarıma göre motor alacağım zaman tahmini 70 bin liram olucak tercihen sıfır yada sıfıra yakın masraf çıkartmayacak yolda bırakmayacak motor modelleri arıyorum piyasa hakkında bilgili olan kişilere soruyorum sizce aradığım kriterlerde hangi motorlar bulunabilir şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen kendi araştırmalarında hangi motorlara ulaştın? Seçeneklerin neler? Ona göre millet "hmm bu motor iyi" ya da "Off bu motor patates" der.

Motosikleti
TVS Raider 125
Merhaba 17 yasındayım hem okuyup hem çalışıyorum para biriktirip motor almak istiyorum bisikletten motora alışık sayılırım 125 lik bir motor almak istiyorum vitesli vitessiz pek fark etmez ama tercihen vitesli olması hesaplarıma göre motor alacağım zaman tahmini 70 bin liram olucak tercihen sıfır yada sıfıra yakın masraf çıkartmayacak yolda bırakmayacak motor modelleri arıyorum piyasa hakkında bilgili olan kişilere soruyorum sizce aradığım kriterlerde hangi motorlar bulunabilir şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim
Motosikleti ne zaman alacaksınız ve o zamanın durumuna göre 70 bin TL' ye ne alabileceksiniz önemli olan bir faktör.

Motosikleti
TVS Raider 125
parayı suan altın yatptığım icin pek fazla fiyat farkı olacagını sanmam suankı 70 bin liraya göre bakabiliriz
Ben TVS Raider 125 kullanıyorum. 1000 kilometreyi yeni geçti. Memnunum şu anlık herhangi bir sorun olmadı.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hepsinden önce sana tavsiyem biraz noktalama kullanman. Bu şekilde anlamak zor oluyor.

Bugün 70 bine alabildiğin motosikleti yarın alamayabilirsin. O yüzden tam olarak her şey hazır olduğunda konu açman daha mantıklı. Bugün 70 bine motosiklet alacak olsam Tvs Ntorq alırdım muhtemelen. Taksitli alım da yapılabiliyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
parayı suan altın yatptığım icin pek fazla fiyat farkı olacagını sanmam suankı 70 bin liraya göre bakabiliriz
Sen 17 yaşındasın, şu an tam aşık olma-kadın kız dönemin, neden altın, yatırım vs fik fik konularla gençliğinin ırzına geçiyorsun? Hayatını yaşa bir daha 17 yaşında olmayacaksın.

Sen 17 yaşındasın, şu an tam aşık olma-kadın kız dönemin, neden altın, yatırım vs fik fik konularla gençliğinin ırzına geçiyorsun? Hayatını yaşa bir daha 17 yaşında olmayacaksın.
abi 3 yıllık bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz. oda benim gibi düşünüyor. hemde yatırım yapma parayı kontrol etme gibi olaylara şimdiden alışmak istiyorum.

Anladığım kadarı ile altını yatırım için almıyor. Motosiklet almak için para biriktirdiğinden TL tutsa eriyecek o yüzden altın alıyor, değer kaybetmesin diye.

Hepsinden önce sana tavsiyem biraz noktalama kullanman. Bu şekilde anlamak zor oluyor.

Bugün 70 bine alabildiğin motosikleti yarın alamayabilirsin. O yüzden tam olarak her şey hazır olduğunda konu açman daha mantıklı. Bugün 70 bine motosiklet alacak olsam Tvs Ntorq alırdım muhtemelen. Taksitli alım da yapılabiliyor
Abi paramı altına yatırıyorum. o yüzden pek fazla fiyat farkı olacağınıda sanmıyorum. o yüzden şimdiki fiyatlara görede alabilirim tavsieyeyi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençler manyak mısınız? Yaşınızı yaşayın. Bu yatırım konuları 10-15 sonra düşünmeniz gereken konular. Bu yaşta böyle fik fik para konularında deli olursanız ileride Ak Partililer gibi olursunuz. Para her yaşta, her zaman bulunur ama gençlik asla.

Bir de 17 yaşında 3 senelik sevgili ne demek? Çevrenizde 50.000 kız var, hepsinden bir şey öğrenecek ve karakteriniz şekillenecek. Bu uzun ve durağan ilişkiler ben yaşında olan ihtiyarlar için

Gençler manyak mısınız? Yaşınızı yaşayın. Bu yatırım konuları 10-15 sonra düşünmeniz gereken konular. Bu yaşta böyle fik fik para konularında deli olursanız ileride Ak Partililer gibi olursunuz. Para her yaşta, her zaman bulunur ama gençlik asla.

Bir de 17 yaşında 3 senelik sevgili ne demek? Çevrenizde 50.000 kız var, hepsinden bir şey öğrenecek ve karakteriniz şekillenecek. Bu uzun ve durağan ilişkiler ben yaşında olan ihtiyarlar için
abi mecbur parayı düşünmem gerekli. annem babam ayrı babam 30.000 lira maaş alıyor o yüzden para kolay bulunmuyor. artık çevre kötü kızlar güvenilmez olduğu içinde erken yaşta bulup beraber büyümek benim düşünceme göre daha iyi. erken yaşta olgunlasmak zorunda kaldım. yani abi öyle gezeyim tozayım baba parası yiyeyim durumunu hiç yaşayamadım. şuanda uzun süreli ilişkim var diyede mutluyum yanı beni aldatacak derdi yok birbirimizi artık iyi tanıyoruz falan daha mantıklı geliyor abi bu devırde

Abi çok geç kaldın o 3 sene düz hesap bana yarım milyon getirdi bide bi gerçek var ben biraz mecburdum o yüzden çok fazla umursamıyorum ama okumaktan daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum bu yaşta bu kadar parayı başka hiçbi türlü alamazdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar