Başlangıç motoru

merhaba abilerim ablalarım ben bu yaz motor almak istiyorum boy 175 yaş 16 ya yakın altımda kaba durmaycak bir motor arıyorum ama bi türlü bulamadım lifon pony 100 ü düşünüdm oda piyasada fazla yok varsada bana uzak xboss vardı oda kaba durur gibime geldi bilemedim siz benden daha fazla hakimsiniz piyasaya sizin fikirlerinizi almak isterim iyi günler :)

Motosikleti
Honda CB125F
Teknik özelliklerini yada kronik sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama
X- Boss'un kaba duracağını zannetmiyorum.
175 boy için gayet uygun bence

50'lik cub'lara bak derim, hem viteslere alışırsın, hem de scooter gibi olduğu için trafiğe alışırsın, debriyajla uğraşmassın yani naçizane fikrim.

doğrudur bilmiyorum bakmak lazım bence hızı falan iyi de görünütsü kafamı karıştırıyor ama bi göz kırpmıyor değil x boss :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

50'lik cub'lara bak derim, hem viteslere alışırsın, hem de scooter gibi olduğu için trafiğe alışırsın, debriyajla uğraşmassın yani naçizane fikrim.

olabilir motolüx rossi rs 50 aklıma yattı gibi bir tık ama cubda olur araştırmak lazım

Merhaba,

Marka model bilgisi değil fakat çoğu kişinin vereceği bir öneriyi vereceğim. Almaya karar verdiğin motor için kronik sorun ve yedek parça konusunu detaylıca araştır. Neticede ilk motorun olacak ve bu motor düşecek kalkacak çizilecek vs. Ekipman ile ilgili soru sormamışsın fakat bütçenin tamamını motora harcamanı tavsiye ediyorum. Önce ekipman sonra motor

Merhaba,

Marka model bilgisi değil fakat çoğu kişinin vereceği bir öneriyi vereceğim. Almaya karar verdiğin motor için kronik sorun ve yedek parça konusunu detaylıca araştır. Neticede ilk motorun olacak ve bu motor düşecek kalkacak çizilecek vs. Ekipman ile ilgili soru sormamışsın fakat bütçenin tamamını motora harcamanı tavsiye ediyorum. Önce ekipman sonra motor

evet ekipman konusunda haklısın yedek parça konusuna gelince zaten piyasadaki 50 cc motorların hemen hepsi çinlilerin japonların falan yedek parça konsunda bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama kronik sorunlara dikkat etmek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar