Başlangıç Motoru

Tvs servisi 60 km uzakta aydın merkez de yok maalesef . Kullanici yorumlarını fazla okuyamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

Bajaj servisi 15km uzaklikta 15 - 20 dakikalik yol

Koskoca aydın büyük şehirde tvs servisi yok 60 km uzaklikta gidiş geliş 120 km o biraz sıkıntı ya

Ben kuba pars kullanıyorum uzun yol da yaptım şehir içide kullandım. Motor sağlam dır bakımlarını ihmal etmedikce de bir sıkıntı çıkarmaz. Şuanda fiyatı 4100 lira sıfır fiyatıdır. Ben de 12 bin km 3 ayda yaptım . 145cc bir motor. Hem ekipmanlar içinde para ayırmış olursun. Ehliyetin yoksa bir A2 alırsın. On numara olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Not: yedek parçaları çoğu motora göre uygun.

Koskoca aydın büyük şehirde tvs servisi yok 60 km uzaklikta gidiş geliş 120 km o biraz sıkıntı ya
Tvsde servise ihtiyacin olmaz ki her motorucu yapar onu. Ben yillardir kullaniyorun hic servise gitmesim parcasida heryerde bulunur.. Bu tip motorlarda servise gidersen cok uzulursun. Bir motor parasida servise verirsin..

Bu km bakımlarını servislerin yapması mecburi değil mi acaba ? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar