Başlangıç Motoru Tavsiyesi

Merhabalar yaşım 19 170 boy 70 kilo a2 ehliyetimi yeni alacagım maddi sıkıntım yok aklımda ninja 300 r25 var acaba hangisi uygun olur yardımcı olabilirmisiniz hız tutkunu ve benzeri tehlikeli hareketleri sevmem normal motosiklet kullanır gibi kullanacağım

bu sport model motorların dönüş açıları dar diye biliyorum.

Önce arama kısmını kullan aynı konudan 500 tane bulmazsan gel tekrar sor

benım aradığım model arası bu 2 si bunlaır bulamadım genelde pulsar honda var beyfendi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

bi konuda eklemeyı unutmuşum düzenle kısmını bulamadım eğer eğitim şart diyorsanız istanbula gidip honda veya yamahanın sürüş eğitimlerini alabilirim dediğim gibi maddi durumum musaıt 2. bir motoru almayı düşünmüyorum 10 yıl içinde en az 5 yıl idare edebilecek bir motor istiyorum 250 yi geçmeyin diyorlar ancak 300 de çok fark yok aklınızda başka marka model varsa söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kimine göre eğitimle 250 cc başlangıç olabiliyor ama ben nacizane görüşümü söyleyeyim 19 yaşında helede bu motorlarla başlamak büyük risk ne olduğunu anlamadan biyere patlayabilirsin. Maddi sıkıntı yok demişsin o halde yzf-125 al en azından 6 ay kullan onu farkı anlarsın. Şeklide çoğu 250 cc den iyidir

şuan baktım gerçekten çok hoş bunu alır isem özel eğitim almadan alışabilirmiyim çok zor değil galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Çok Teşekkür Ederim ilgin ve tavsiyen için ama dış tasarıma ve sese önem veren birisiyim pek uymadı o :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Kimine göre eğitimle 250 cc başlangıç olabiliyor ama ben nacizane görüşümü söyleyeyim 19 yaşında helede bu motorlarla başlamak büyük risk ne olduğunu anlamadan biyere patlayabilirsin. Maddi sıkıntı yok demişsin o halde yzf-125 al en azından 6 ay kullan onu farkı anlarsın. Şeklide çoğu 250 cc den iyidir

Merhaba fiyatına baktığımda r25 ile farkı yok r25 yerine neden onu tercih etmeliyim varmı özelliği bi bilgim yok motorlar hakkındada aea izliyorum ninja 300 den soğudum :)

şuan baktım gerçekten çok hoş bunu alır isem özel eğitim almadan alışabilirmiyim çok zor değil galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Çok Teşekkür Ederim ilgin ve tavsiyen için ama dış tasarıma ve sese önem veren birisiyim pek uymadı o :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Merhaba fiyatına baktığımda r25 ile farkı yok r25 yerine neden onu tercih etmeliyim varmı özelliği bi bilgim yok motorlar hakkındada aea izliyorum ninja 300 den soğudum :)

Hayatta kalmak için

Hem başlangıç motoru önerisi diyorsun hemde 2 tane racing arasında tavsiye istiyorsun. Bak şeker kardeşim. Supersport motorların dönüş açıları bir hayli dardır. daha fazla yatırıp kaldırman gerekmekte. Tecrübesi olmayan biri için bu durum ziyadesiyle riskli. Hoş korkudan yatıramazsın bile. Diyelimki cabbar cevval bi kardeşimizsin. Yatırma kaldırma konusunda da sıkıntın yok. Ama o standart lastiklerle ne kadar başarılı olabilirsin. Yamaha da kawasaki de olsa üzerinde gelen standart lastikler berbat denebilecek kıvamda lastiklerdir. Yatış kalkışlarda yeri öpmemen için Allah'ın sevgili kulu olman gerekiyor. Anlıyorum. Yaz geldi. Bikinili kızlar sahil yolu gazlamaları aragazı çekmeler hatta teker yapmalar manita kaldırmalar gibi planların var. ziyadesiyle unutma 15.000+ para ödeyerek aldığın o çok yakışıklı r25 veya ninja 300'ün 10-12 bin liralık 2005+ bence çirkin bazı kesimlerce çok güzel görünen. ama uzun yol için gerçekten vazgeçilmez olan tek silindirli canavar tork lu bmw gs'ler tarafından 3bin devir aralığında harcandığı zaman, bütün hayallerin suya düşebilir. Görünüş muhakkak çok önemli. Ama sadece racing diye 15.000+ bir meblayı 250 cc bir motora vermek ne kadar akıl karı bilemiyorum. Son olarak bir dipnot. Arkanda oturan kot taytlı kız sadece başka bir motorcu seni geçene kadar arkanda olucak ;)Lütfen bu dediklerime kulak as...

Supersport alıyorum ama hız merakım yok. Yav he he. Benim halamında sakalı var zaten. Peki kullanım amacı ne? Ev-cafe arası 1-2km, arada da lastik yakma falan filan :) Yazık günah verilen paralara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooter abicim

Hem başlangıç motoru önerisi diyorsun hemde 2 tane racing arasında tavsiye istiyorsun. Bak şeker kardeşim. Supersport motorların dönüş açıları bir hayli dardır. daha fazla yatırıp kaldırman gerekmekte. Tecrübesi olmayan biri için bu durum ziyadesiyle riskli. Hoş korkudan yatıramazsın bile. Diyelimki cabbar cevval bi kardeşimizsin. Yatırma kaldırma konusunda da sıkıntın yok. Ama o standart lastiklerle ne kadar başarılı olabilirsin. Yamaha da kawasaki de olsa üzerinde gelen standart lastikler berbat denebilecek kıvamda lastiklerdir. Yatış kalkışlarda yeri öpmemen için Allah'ın sevgili kulu olman gerekiyor. Anlıyorum. Yaz geldi. Bikinili kızlar sahil yolu gazlamaları aragazı çekmeler hatta teker yapmalar manita kaldırmalar gibi planların var. ziyadesiyle unutma 15.000+ para ödeyerek aldığın o çok yakışıklı r25 veya ninja 300'ün 10-12 bin liralık 2005+ bence çirkin bazı kesimlerce çok güzel görünen. ama uzun yol için gerçekten vazgeçilmez olan tek silindirli canavar tork lu bmw gs'ler tarafından 3bin devir aralığında harcandığı zaman, bütün hayallerin suya düşebilir. Görünüş muhakkak çok önemli. Ama sadece racing diye 15.000+ bir meblayı 250 cc bir motora vermek ne kadar akıl karı bilemiyorum. Son olarak bir dipnot. Arkanda oturan kot taytlı kız sadece başka bir motorcu seni geçene kadar arkanda olucak ;)Lütfen bu dediklerime kulak as...

merhaba yorum için teşekkürler kız vesaire için değil eğitimim için hemde heves için alacağım arabam var ancak park edecek yer sıkıntı hemen dur surda bısey yap dıyemıyoruz park alanlarıda cok az malum konya ben ilçeden gel git yapıyorum 50 km var aralarında

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

Supersport alıyorum ama hız merakım yok. Yav he he. Benim halamında sakalı var zaten. Peki kullanım amacı ne? Ev-cafe arası 1-2km, arada da lastik yakma falan filan :) Yazık günah verilen paralara.

az once arakdasa yazmıstım sızede yazayım ilk dediğiniz inanmadıgınızı gosterıyor tanımıyorsunuz inanmamanız normal ama benımde yalan soylememı gerektırecek bır sebep yok yazarıdm hız lazım bana ona gore soyleyın dıye kullanım amacı kursa gıt gel yapıyorum otobüs sevmiyorum arabayla gidincede park etmesı dert gezemıyorsun felan yaz da gelıyor rahatca gezmek ıcın benı baska ınsanlarla karıstırmayın lastık yakmak felan sürücü kursu sahibiyim serseri apaçi bir insan değilim sigaram bile yok :) bu derece rencideleyici agresif konuşmanızı anlayamadım yorumunuz için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

yorumunuz için çok teşekkür ederim yolum 120 130 km günlük bunu onla karşılamak zor ve yorucu olmazmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

birde lastiklere değinmişsiniz zaten ekipmanlar olsun vb her türlü ıvır zıvırı alırım direk motora bınmem dediğim gibi eğitim almam gerekıyorsa gider yamaha akademide alabilirim sorun olmaz ama almadan düzgün bir şekilde kullanara köğrenirsin derseniz o da farklı alternatif

Amaç ulaşım ise yine yanlış seçim. O tip motorların bakım maliyeti, yedek parçası daha farklı. Durumunuz müsait olsada niye yok yere harcana yapasınız? Yolda kısa değilmiş, konfor lazım o yüzden inazuma derim ama onunda yakıtı ve yedek parçası uygun değil.

Kesinlikle R25 al. 5 sene boyunca sıkılmazsın. Ama eğitim almanı öneririm. Ehliyet kursundaki motorlar kadar kolay değil kullanmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar