Başlangıç Motoru Önerisi

Öncelikle merhaba. Yaşım 28 daha önce motor deneyimim hiç olmadı 1 2 defa kısa mesafe scooter sürmüşlüğüm var sadece. Ve 10 küsür yıldır hiç el sürmedim. Başlangıç için 125 cc kredi kartına taksit ile alınabilecek uygun fiyatlı motor önerir misiniz? Önceliğim scooter.

Motosikleti
Yamaha YZF-R25
motora yeni başlayacağını var sayarak, herkesin hak vereceği gibi zehiri alıp cc yükseltmek isteyeceksin, yaşın dolayısıyla ehliyet sorunun olmayacağını da düşünerekten başlangıç için scooter yerine vitesli bir motosiklet öneririm, bu bağlamda hem kalite hem uygun fiyat açısından TVS raider 125 mantıklı bir seçenek olur, bir tık düşülürse drift, bir tık da yükselirse ns125.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
hocam ikinci el bir japon scooter al, bi sure bin ona. scooter kullanacaksan zaten tech max e kadar cikmak istersin 3-5 seneye. sifir 125 lik alip para kaybetme. 1 yil sonra satmak istersin 125 ligi.

Öncelikle merhaba. Yaşım 28 daha önce motor deneyimim hiç olmadı 1 2 defa kısa mesafe scooter sürmüşlüğüm var sadece. Ve 10 küsür yıldır hiç el sürmedim. Başlangıç için 125 cc kredi kartına taksit ile alınabilecek uygun fiyatlı motor önerir misiniz? Önceliğim scooter.
Viteslide en uygunu driftl sanırım, hem cc yükselteyim dendiğinde piyasası var satılır hem o segmentte iyi bir motor frenleri de segmentindeki motorların aksine güzel.

Scooter ile devam edilecekse 125cc segmentinde birsürü seçenek var, çok uyguna basit bir şey de alabilirsiniz 100 bin bandına çıkıp SYM/kymco gibi iyi markalara da bakabilirsiniz. Yamaha Rayzr gibi motorlarda da 12 taksit var aslında onlar da iyi ama fiyatı biraz pahalı gelebilir.

Motosikleti
gts 300
güzel yeni bir japon scooter tavsiyemdir. Onu sürmeden de ikinci üçüncü motorun planını yapmayın.

50cc veya 125cc ucuz Çin malı scooter

ne kadar eskide olsa Japon malı tercih etmende fayda var. İlk motorun olacak sana sorun çıkarmayacak, yolda bırakmayacak bir model almalısın, mutlaka motor kompresyon testi yaptır. Eğer satıcı yaptırmakta çekinirse o motoru alma.
Teker ölçüleri büyük olsun mümkünse

Fiyat sıkalasını yazsaydınız seçenekleri daraltırdık ama eğer sadece başlangıç olsun 3-5 aya değiştiririm diyorsanız Tvs jupiter 110-125 ile öğrenip satıp yükseltebilirsiniz, en az 2 yıl binerim diyorsanız sym jet14, honda sh, dio, aprillia düşünülebilir.

Motosikleti
Honda CRF250L
Başlangıçta çok para harcamamak için çin malını bence düşünme,
Kronikler, arızalar sana o fiyat farkını çıkartır, bi de yedek parça bulabilirsiniz tabi ki :)

Capon, İtalyan falan bakın

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Merhaba ilk motor düşüp kalkma sürtme vs. ola ihtimalini düşünerek 2.el parçası bol seni üzmeyecek honda dio activa modellerine bakabilirsin
Sıfır garantili olsun fiyatı da japona göre uygun olsun dersen de sym kymco modellerine bakabilirsin. ((ben 4 yıldır sym bakım parçalarını motopit ve efe bezekten temin ediyorum şuana kadar sorun yaşamadım..))

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
İlk motor olarak 2. el almak daha mantıklıdır. En azından ön tekerde ABS olsun. Lastiklerini iyi bir lastik ile değiştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar