Başlangıç motoru olarak tavsiyeleriniz

Merhaba, 17 yaşında bir kardeşiniz olarak sınavları atlattıktan sonra şubat gibi ehliyetim elimde olur diye düşünüyorum, ardından mondial 100 sfc snappy x düşündüm başlamak için. Uygun olur mu hem öğrenciyim yakıt olarak ekonomik, parçası felan ucuz. Acemiliğimi atlatasıya kadar bu motoru almayı düşündüm. 1000-1500 tl kadar da kask, mont eldiven vs ayıracağım. Yalnız kafama takılan bu motorun sahibinden sitesinde 0 fiyatı 1950-2100 arası değişiyor. Geçen gün İzmir'de bir mondial bayisine sordum 2300 tl tek fiyat verdi. Sizce de fazla mı söylemiş?

Şahsi fikrim 2.300 bu motora değmez. Başlangıç olarak Scooter en idealidir. debreyaj, vites derdin yok yüksek hızlara ulaşma gibi egolarından arınmış bir sürücü olarak koltuğun üstündesin, tamamen yola adapte olman ve türkiye trafiğini tanıman için ideal seçim. Alacaksan 2. el al derim hem ucuza gelir hem ilk motorun olmasına rağmen şekilli şüküllü olur hemde devrildiğinde, vurup, çarpıp, kırdığında için cız etmez. ilanlara göz atabilirsin.

http://www.sahibinden.com/motosiklet/izmir/ikinci-el?a266=62041&a269_max=2015&a269_min=1950

Şahsi fikrim 2.300 bu motora değmez. Başlangıç olarak Scooter en idealidir. debreyaj, vites derdin yok yüksek hızlara ulaşma gibi egolarından arınmış bir sürücü olarak koltuğun üstündesin, tamamen yola adapte olman ve türkiye trafiğini tanıman için ideal seçim. Alacaksan 2. el al derim hem ucuza gelir hem ilk motorun olmasına rağmen şekilli şüküllü olur hemde devrildiğinde, vurup, çarpıp, kırdığında için cız etmez. ilanlara göz atabilirsin.

http://www.sahibinden.com/motosiklet/izmir/ikinci-el?a266=62041&a269_max=2015&a269_min=1950

En azından bu motor yarı otomatik vites geçişlerinde tecrübelerim oluşur ilerisi için o yüzden

kardeşim bu motor başlangıç için gayet ideal ve tam bir öğrenci işi bence alabilirsin bende kullandım bunlardan

O zaman kararımı yüksek ihtimal bu motordan vermeliyim. Yalnız fiyat konusunda bayinin bana söylediği fiyat çok üstünde sanki başka bayilere de sormam daha uygun olur.

Ben ybr125 ile öğrendim ilk deneyimim Yamaha ybr125 ile oldu ve kesinlikle tavsiye ederim.özellikle yakıt yönü mutlu eder , parça ucuz ve bana çok pratik geldi. İlk ve Tek kullandığım motor şuanlik,çok yakında cbr250 geçmeyi planlıyorum üstelik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar