- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba motosiklet almak istiyorum daha önce hiç kullanmamıştım sadece kursta kullandım ama video çok izledim öğrendiklerimi uygulayarak baya iyi sürdüm ilk günden vitesli motosikletle slalom felan yapabildim sadece dönerken sıkıntı vardı zamanla geçecek inşallah ben devamlı bikaç motor arasında kalıyorum bütçem max: 11.000 tl ekipmanım için ayrı bi bütçem var. Pulsar 200rs i çok beğendim abs olması handikap cbr125 çok basmıyor şuan yeni başlicam fakat ama ben tekrardan satıp başka bişey almak istemiyorum. Pulsar 200rs hyosung GD 250N Veya GD250R SYM WOLF 250 CBR 250 ama nerdeyse 20bin km felan oluyor 11 bin tl ye 200duke ve 200rc var bulmak çok zor bi ara yuki samurai250 e baktım bi ara ama hiç birinden emin olamadım başkada önerebilirsiniz. Nasıl şartlarda kullanacağıma gelirsek haftaiçi çok yoğun olmayan trafikte işe git gel oldukça yakın mesafe çok arabayla haşır neşir olmadan gidebileceğim yerde ve daha sonra iyice öğrendiğim zaman şehir dışına çıkmak istiyorum ama öyle çok uzak değil 400km max tabiki şimdi değil. Lütfen bu cc le başlama felan demeden önerdiğiniz motoru söylerseniz çok memnun olurum çünkü kafaya koydum mutlaka alıcam ama şu da var kendimi biliyorum arkadaşlar yaşım 23 hergün nerdeyse trafikte araba kullanıyorum trafikte kim nereye dönecek nerden ne çıkar iyi biliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim biraz uzun oldu inşallah okursunuz
BU ARADA DİPNOT: 180 BOYUMDAYIM VE 85 KİLOYUM KALIPLIYIM BAYA VE MOTORA ARTÇIYLA OLDUKÇA SÜRÜŞÜM OALCAK KIZ ARKADAŞIMLA
Son düzenleme: