Motorun sizin altınızda sinek gibi kalmasıyla, sizin motorunuzla birlikte bir tırın, otomobilin veya lamba direği, bariyer, duvar gibi bir nesneye sinek gibi yapışmanız arasındaki farkı öğrenmek nasip olmaz umarım.
Geçtim 600'ü, dün 125'lik 'sinek' kadar motorumla bir arabanın arkasına sinek gibi yapışıyordum. Durmak için o kadar çok kısa mesafe ve zamanım vardı ki, frenlemeyle birlikte hem arka hem ön lastik kitlendi. Neyse ki sağ salim durabildim ve yoluma devam ettim. Üstelik bunlar şehir içi trafiğinde sadece 30-40km/h hızlarda oldu. Size 600'lük motor ile başarılar dilerim.
Türkiye'de bir virajı dönerken aniden kırmızı ışıkta bekleyen arabaların önünüzde barikat kurduğunu görmek, aynı şekilde viraj dönerken hemen sağdaki otobüs durağında kuyruk olmuş belediye otobüslerini son anda farketmek gibi başınıza gelebilecek onlarca vakada umarım motoru durdurabilirsiniz. Tabi İstanbul'da E-5'te 100km/h ile giderken birden bire anlamsız bir şekilde trafiğin ani olarak tıkanması da gerçekleşebiliyor.
Keşke bütün bunları 125-250cc bir motorla tecrübe etseydiniz. Trafik tecrübeniz olabilir ama bütün bunlara bir otomobil sürücüsü olarak karşılaşmak, motosiklet sürücüsü olarak karşılaşmaktan çooook farklı. Hatta birbirinden alakasız şeyler.