Başlangıç motoru arıyorum

Öncelikle herkese merhaba, kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım a2 ehliyetine yazıldım ve eylül ayında tahminen alırım. Motora yeni başlıyorum ama tecrübem ufaktan da olsa var, çalıştığım yerde motor kullanmışlığım vs ufak yastan berli motorla ic iceyim aslinda. Gelelim soruma her ehliyet alanın aklındaki o güzel soru Hangi motoru almalıyım MT ailesi bana yardımcı olucağını düşünerek konuyu açmak istedim öncelikle motordan beklentilerim şunlar: Yakıt olarak az yaksın , kronik sorunu az olan , nispeten rahat olucak şekilde bir arama kriterim var butcem 5.500tl . Sıfır alma niyetindeyim ama tabiki önerdiğiniz modelin temiz bir motorunu bulursam km düşük sekilde 2.el düşünebilirim. Öncelikle belirtiyim aradigim tarz commuter ve naked tarzi motor ariyorum. biliyorum önericeksiniz cbf ve ybr'yi ikisinide begenen insanlar olucak ama ben sevmedim yani cbf cok kurye tarzi oldu artık ybr ise bütçemi aşıyor ve temizini bulmak çok zor. Aklımdaki motorları söyleyeyim Haojue da135s, honda cb125 ace, mondial drift 150 bunlarin sıfırına bütçem yetiyor ikinci el olarak bajaj 150ns ve naked tarzı kaliteli motorlar , size sormak istediğim hangisini tercih edersem Üzmez beni kullananlara sesleniyorum ve ya 5.500 tl alınabilcek yakiti az konforlu bir motor onerebilecek var mi ,

Kısa bir not: mt ailesini cidden cok seviyorum aradigim her sorunun cevabı burda, iyiki varsınız :)

Eski YBR kullanıcısı olarak . istemesende YBR önericem sana . bütçene göre ikinci el sıfıra yakın bakabilirsin az bir bütçende yok. YBR ikinci elde olsa gerçekten dayanıklı bir motosiklettir. Örnek olarak http://www.re-moto.com/ YBR ile dünya turu atan bir abimiz. kendimde 28000km kullanarak yaz aylarında kamplara iki kişi çadırlı çok seyahat ettim..

Mesajınız icin teşekkür ederim istememek deilde artık slogan olmus gibi hemen ybr ile cbf'i soyleyenler icin demistim. Onerinizi dikkate alıcam:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar