Başlangıç Motoru 3 seçenek

Sizce hangisi ?

• Aprilia RS4 125 4T

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Hepinize merhaba arkadaslar ben motorda yeniyim 18 yaşındayım boyum 180 düşük cc li ikinci el bir ss başlangıç motoru almak istiyorum 2-3 aydır arastırıyorum tanıtım videosu izliyorum v.s 3 motor arasında kaldım , motorun tarzı geniş ve basık alçak olsun 1000 ayağım yere iyi bassın istiyorum
1)kawasaki ninja 300 aslında tip olarak en çok beğendiğim motor ve kawasaki diğer markalara göre ayrı geliyor
2)Aprilia rs4 125 4t Diğerlerinden ucuz ve tipini begendiğim bir motor
3)Yamaha r25 motoru begenıyorum aslında ama bende bir hastalık var daha yeni olmasına ragmen cok kullanıcısı oldugu için etrafta sık sık gördüğüm için huyumdan dolayı pek içime sinmedi benim istedğim diğerlerinden ayrı olsun cbr dan da bu yuzden vazgeçtim zaten aynı caddede 5-6 tane görüyorum örneğin kawasaki , aprilia gibi motora cok sık rastlanmasın istiyorum
Sizce hangisini seçmeliyim baslangıc olarak tavsiyelerinizi bekliyorum bunlar dısındada tavsiyede bulunabilirsiniz

Hepinize merhaba arkadaslar ben motorda yeniyim 18 yaşındayım boyum 180 düşük cc li ikinci el bir ss başlangıç motoru almak istiyorum 2-3 aydır arastırıyorum tanıtım videosu izliyorum v.s 3 motor arasında kaldım , motorun tarzı geniş ve basık alçak olsun 1000 ayağım yere iyi bassın istiyorum
1)kawasaki ninja 300 aslında tip olarak en çok beğendiğim motor ve kawasaki diğer markalara göre ayrı geliyor
2)Aprilia rs4 125 4t Diğerlerinden ucuz ve tipini begendiğim bir motor
3)Yamaha r25 motoru begenıyorum aslında ama bende bir hastalık var daha yeni olmasına ragmen cok kullanıcısı oldugu için etrafta sık sık gördüğüm için huyumdan dolayı pek içime sinmedi benim istedğim diğerlerinden ayrı olsun cbr dan da bu yuzden vazgeçtim zaten aynı caddede 5-6 tane görüyorum örneğin kawasaki , aprilia gibi motora cok sık rastlanmasın istiyorum
Sizce hangisini seçmeliyim baslangıc olarak tavsiyelerinizi bekliyorum bunlar dısındada tavsiyede bulunabilirsiniz

Bence bir Honda CBR 125, CB 125 E, CBF 150 veya Yamaha YBR al. Dediklerine başlangıç motoru değil diyecek çok kullanıcı var
R 25 ve CBR 250, gerek oturuş tepkileri gerekse gaz tepkileri yüzünden başlangıç motoru olarak görülmüyor
Ninja 300, 300 cc biraz fazla gelebilir
Aprila RS 4, 125 cc'ye göre çok fazla güç ürettiğini söyleyenler var

Ben cbr istemediğimi yazmuısım konuda siz bana cbr onerıyorsunuz bunların hepsi baslangıc motoru olarak uretilmis motorlardır ve ben bu motorları 2 sene gibi bir sure değiştirmek istemediğim için fiyatını dusunmuyorum

Hiç vitesli motor sürdün mü öncelikle? Çoğu yeni başlayanlar 125 az olur 250 olmalı en az diyor ama gel gör ki 125e binince oha lan bu çok zor diyor daha bir kaç gün önce r25 mi r125 mi alsam diyen arkadaşıma sen gel hele bi gel gel dedim ve motor sürdürdükten sonra daha doğrusu süremedikten sonra r125i alacağım hatta 100 lük Çinli mi alsam demeye başladı.

Hiç vitesli motor sürdün mü öncelikle? Çoğu yeni başlayanlar 125 az olur 250 olmalı en az diyor ama gel gör ki 125e binince oha lan bu çok zor diyor daha bir kaç gün önce r25 mi r125 mi alsam diyen arkadaşıma sen gel hele bi gel gel dedim ve motor sürdürdükten sonra daha doğrusu süremedikten sonra r125i alacağım hatta 100 lük Çinli mi alsam demeye başladı.

Ben burada vitesli motor nasıl kullanılır ? baslıgı actıgımı sanmıyorum daha önce yzf r125 kullandım benım sızden isteğim bana vitesli motor kullanmayı ogretmek degıl sadece bana baslangıc motoru onermek olsun lutfen bos muhabbetler yapmayın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
300 cc biraz fazla gelmeyecekse kendinden eminsen ninja nın yerini hiç biri tutmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar