Başlangıç için yzf r125 mi cbr125 mi

İyi günler belki çok tartışılan bir konu ama hala cevabını net bir şekilde bulamadım
Motora yeni başlicagım için 125 tercih ediyorum lütfen gelip bana r125 e vericegin para ile git cbr250 al falan demeyin sürekli aynı gereksiz yorumları yapmayın yok şunu alcagına bunu al o paraya bu alınırmı diye Daha önceden uzun süre olmasada scooter kullaandım hiçbir zorluk çekmedim yeni başlicagım için scooter öneriyolar fakat araştırdıklarım üzerine cbr yada yzf ile başlamamdada bir sakınca görmedim fakat oturuş şeklinden kaynaklı yzf ye çok kötü diyorlar gerçekten bu kadar sorun yaratıyormu cbr alsam dahamı rahat ederim cbrın görünüşünü gerçekten begenmiyorum almışken biraz daha para koyup yzf almak istiyorum çünkü hemen hemen aynı fiyatlar pek bi fiyat farkı yok 500 - 1000 arası fiyat aklıma takılan en büyük soru oturuş pozisyonundan kaynaklı başlangıçta rahatsız edermi yoksa zamanla alışabilirmiyim şimdiden teşekkürler::asker::::asker::::asker::::asker::

Hiç araştırmamışsın intermete r125 yazınca kullananların yorumları var hep oturuş pozisyonu pek sıkıntı değil diye 10.000 tane konu var zaten bende açmıştım aynı konuyu 1 ay önce... Bende 2 sini düşünüyordum fakat honda çok ağır kalıyor ayrıca kafa tasarımı hoş değil ama yedek parçası ve 2. Eli çok iyi yamaha'da ise grenajlar falan pahalı baya düştümü ağlarsın onu söyliyeyim bende bunlar arasında çok kalmıştım ama ben kararı mı Aprilia rs4 125'den yana kullandım :) eğer masraf yaparım ben motoruma dersen rs4 125 hepsinden daha şık, daha güzel, daha ayrıcalıklı senşn bahsettiklerin mercedes ve audi iken bu bir ferrari :) (şimdi mercedes ve audi japon değil demeyin alman olduklarını biliyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Ayrıca bu motorlar yavaş ve ağır motorlar tek farkları scooter'a göre oturuş, görünüm bir de vites yani 15 beygir kimseyi öldürmez... Kimseden kastım ölümcül şeyler denemeyen kişiler :)

Millet cbr 125 i beğenmiyor biz cub la başladık anasını satayım.
r125 ile rahat etmemek bi yana motosikleti düzgün kullanmayı öğrenmen, tek başına daha zor olur. Amacın şekil şükül ise r125 göze daha çok hitap ediyor. İyi bir motosiklet kullanıcısı olmak istiyorsan cbr 125 daha iyi bir kitap olur

Son düzenleme:
Şunu eklemek isterim eğer 125R a çift far gelirse 250r daki gibi bence satışı çok artar önü çirkin duruyor

Hiç araştırmamışsın intermete r125 yazınca kullananların yorumları var hep oturuş pozisyonu pek sıkıntı değil diye 10.000 tane konu var zaten bende açmıştım aynı konuyu 1 ay önce... Bende 2 sini düşünüyordum fakat honda çok ağır kalıyor ayrıca kafa tasarımı hoş değil ama yedek parçası ve 2. Eli çok iyi yamaha'da ise grenajlar falan pahalı baya düştümü ağlarsın onu söyliyeyim bende bunlar arasında çok kalmıştım ama ben kararı mı Aprilia rs4 125'den yana kullandım :) eğer masraf yaparım ben motoruma dersen rs4 125 hepsinden daha şık, daha güzel, daha ayrıcalıklı senşn bahsettiklerin mercedes ve audi iken bu bir ferrari :) (şimdi mercedes ve audi japon değil demeyin alman olduklarını biliyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Ayrıca bu motorlar yavaş ve ağır motorlar tek farkları scooter'a göre oturuş, görünüm bir de vites yani 15 beygir kimseyi öldürmez... Kimseden kastım ölümcül şeyler denemeyen kişiler :)

Mercedes ve Audi alman markası ne alakası var japonlarla:silent:..............:queen:

125cc de mt-125 bence son nokta.
Görünüm ve malzeme kalitesi A+++
100km/2L tüketim
Daha ne olsun.

şahsi fikrim yzf r125 olurdu eğer ss almak istersem..gerçekten cbr'den daha çekici..ama diğer etken nedenleri de araştırmak gerek bodoslama tasarım daha iyi diye de alınmaz tabi :)

Yaş ? Boy / kilo ?
Her iki motosikletin oturuş pozisyonları farklı.
Çok uzun değilsen, CBR 125 başlangıç için daha iyi bence.

Merhaba,

nacizhane, motorları gözle görüp,deneyebilir,üzerine oturabilirseniz harika olur. Bence kafanızda netleşmesine çok daha yardımcı olur.

Kazasız belasız şimdiden

Çok düşünecek bir şey yok japonlar kaliteli motor üretiyor. Hangisini beğendiysen onu al

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim hepsini okudum ilginiz için sagolun yzfnın görünümü duruşu gerçekten çok hoşuma gidiyo cbr ile arasında pek para farkı olmadıgı için yzf almak agır basıyo ama dediginiz gibi düşüp çizme gibi durumlarla karşılaşcagımı düşünüyorum her ne kadar dikkatli olsamda zaten ilk motorum aklıma takılan bi soruda o gerçekten çok mu pahalı parçaları parça fiyatları hakkında bilgim yok bu arada yaş 18 boy 180 kilo 79

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Teşekkür ederim 2 sinide gördüm oturmak nasip olmadı fakat selesi çok yüksek gelmedi yzf nin kullanıcılarından 180 boylarındakilerden rahat diyip 185 insanların bana bile uzun diyenleri var arada kaldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

güncel+++++++++++

Oncelikle bu zevk işi gonlunden geçeni al.3500 tl i phone telefona para verip 4 ay sonra 2500 tl satabiliyorsak çokta kasm250amak lazım.
geçen sene cbr 250r bu sene şuan r125 sahibi olarak.(anlayacagın yuksek cc den dusuk cc kullanan biri olarak)
r125:yakışıklı baktıkca insanın binesi gelen bir motosiklet gerçekten racing tadında oturuşu duruşu.yoruyor yazmıs bazı arkadaslar bilekleri agrıyor yazmısda kafaya takılcak seyler degil.Ben 600 tm sadece 3 kere 15 dk mola ile yol gittim.Banamasın demedi.Aynı yolu gecen sene cbr250r ilede gittim oda banamısın demedi.
Şehir içi cbr daha kıvraktı.Bunun dısında motogp katılmadıgımıza gore ikisininde 100 km hızlanması harika top speed 136 km yapıyor kesici takiliyor yzf r125 yeterli araç sollayabiliyorsun.farkettiysen cbr 250 ile kıyasladım.Bana sorarsan 0 yzf r125 alınmaz.İkinci el olarak yzf ve cbr arası 1000-1500 tl arası oynuyor deger satarkende 500 tl zarar eder yada kar edersin.Ama sıfırına 14 bin tl vermezdim r125 sahibi olarak.yamaha honda ikiside saglam sorunsuz motosikletler bakımlarına bak 100 bin km yapar.Not:parça olarak cbr cok iyi yamaha biraz ucmus

boy 180 benimde, şekil istiyorsan r125 çok şekil bi makina, 2014 mat kırmızı vardı, yorucuydu bana göre. Sorular, kaç basıyor, abi bi aragaz verir misin, ışıkta araçların ara gaz vermeleri, apaci diye tabir edilen tayfanın yanından geçerken dalga geçmesi- motor gitmiyor çünkü, torku falan iyi de işte o tip bir motosiklete az sanki herkesin görüşü böyle, bir de para mevzusu var o kadar para verilir mi 125lik motora gibi.
Naked bak bence, şu aralar tnt25'i çok beğeniyorum, duke250 de çok hoşuma gidiyor da, maddi olarak 2 katı.
Şimdi alacaksın motosikleti bir süre sonra alışamayacaksın belki de oturuş pozisyonuna veya sıkılacaksın yukarıda belirtiğim sebeplerden dolayı.
Zevk senin sonuçta, iyi düşünmek lazım. Şekline şüklüne de çok takılma, r125 varken dukeleri çok süzdüm.

cbr'dan duke gecen forumdaşın konusu
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163487-hic-yanlis-bir-motosiklet-tercih-ettiniz-mi.html

Bende de r125 vardı, jefjef arkadaşın dediğin aynı şeyleri defalarca kez yaşadım. Apaçi tayfa özellikle çok kasıyor insanı. Çok şekil motor lafım yok fakat bi süre sonra gitmediğini, sana yetmediğini farkediyosun ve değiştirme planları yapıyosun. Bi süre dediysem de uzun bir süre değil yani 6-7 ay sürer sürmez

Teşekkür ederim cevaplarınız için ama hız ile ilgili bir problemim yok sakin kullanırım zaten sınırlarımı biliyorum ama görünüşü gerçekten çok cezbediyo beni cbr yada duke çekici gelmiyo çokta takmam apaçi tayfayı inşallah tek problemim boş konuşan insanlar olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar