öncelikle teşekkürler herkese ama şunu ekliim süs için değil keyif ve istediğim için motor istiyorum değerli vaktiniz için k.bakmayın,motorun tadının apayrı olduğunu düşünüyorum tabiki sizler daha ii bilirsiniz.başlıkta geyik dönsün önemli değil bana yol göstercek birileri olsa yeter sorularımı sorabileceğim bi yer olaraka gördm burayı ayrıca teşekkürler.peki hyo değilde başka bişi olabilirmi çünkü 250 cc bi motora o paraı bayılmak istemem işin açığı,birde cidden mrk ettiğim bişi daha arka teker kalınlığı arttırılabilirmi
Taner hocam saolasın anlamışsın beni

bide hyo nun sesi fln nası veya artı eksi ne diyebeilirsin? hayallerimde çok farklı şeyler olmakla birlikte eet yani brz haddimi bileyim diyorum öğrenciyim<=)
hyo sana masraf çıkarabilir. zaten öğrenciyim diyorsun..
ilk tavsiyem üstüne oturmadığın motosiklete boşuna bakma.. önce otur kendini bir tart, ben bunu kullanabilir miyim diye.. rahatmıyım üstünde diye. eğer azıcık tereddütün varsa boşver.. motosiklet küçüldükçe kontrol etmen, beladan kurtulman kolaylaşır.
önce motosikleti nerede kullanacağına karar ver. caddeden ayrılmam diyorsan çakma ss olur çakma chopper olur.. azıcık çıkarım toza toprağa dağa taşa dalarım diyorsan küçük crosslar olur endurolar olur. boyun da problem olmaz diğer motosikletlerde olduğu gibi..
cbf250 lilere bakmanı tavsiye ederim. hyo ile kıyaslanmayacak kadar daha sağlamdırlar en azından.
burda birçok arkadaşın yaptığı hataya düşme.. inan bir kere yolda kaldın mı motosiklet sevdası eziyete dönüşüyor..
çektiğin rezilliğin haddi hesabı olmaz sorunlu bir alete rastlarsan da..
bu motosiklet.. araba gibi değil. atladın mı nereye istiyorsan gidebilmelisin yolda kalırım belde kalırım diye düşünmemelisin. araban bozulursa çeker yatarsın içinde en kötü ihtimalle ama motosiklet öyle değil.
güvenilir bişi al ki. iki gün sonra ne elinde patlasın ne seni yarıl yolda bıraksın nede sağı solu elinde kalsın.
tabi bunlar benim düşüncelerim..