Başlangıç için uzun yol motoru tavsiye

Konu başlığım biraz garip biliyorum ztn başlangıçta olan biri uzun yol yapamaz.Vitesli motor kullanmadım fakat babamda 100cc yarı otomatik bir motor var onunla2500 km civarı yaptım. istanbul bursa arası haftada 1 yada 2 haftada 1 gidip gelmem gerekli hem başlangıç motoru olucak hemde beni dediğim mesafelerde üzmiycek bi motor bakıyorum tabi şehir içindede kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum bütcem 3500 e kadar açıkcası öğrenciyim. Chopper vardı hep kafamda 250li lik mct fln bakıyordum fakat vibrasyon sorunları bni düşündürdü dün bi abiyle tanıstım o bna eenduro tarzı uzun yollda rahat edeceiğimi söyledi bende size danışmak istedim teşekkür ederim

250 cc regal raptor al. o fiyata temizini bulursun. su sogutmalı ve cin motorları icerisinde en az vibrasyonu olan motor diyebiliriz.

Uzun yolda Bi chopper mi daha uygundur Enduro mu önce buna karar vermeliyim. Evt regal raptorlarada baktım güzel makinalar bide burda birinde Bisan Lifan Roadstar 250 vardı onunla konustum çift silindır V motor olduğu için vibrasyon yok denecek kadar az diyo yakıtı ve ara hızlanmalarıda gayet güzel dedi. Ama suan Sizden istediğim Bir enduro tavsiyesi

Hangisinde rahat ediyorsan onu almalısın
cruiser Oturuş pozisyonu iyi olabilir ama senin rahat etmen önemli
Üzerine bi oturup test etmen lazım bence
Bende commuterle rahat ediyom mesela ne hikmetse

3500e enduro biraz zor ya, anca çinli alırsın da o da güven vermez pek. GV250yle 3 gün içersinde 1400 km yaptım alıştıktan sonra çok rahatsız etmez cruiser da. Hangi tarz istediğine karar ver önce.

Honda CBF150.
Dik oturuş, tek başına bineceksen idare eder performans,parça bolluğu ve ucuzluğu.

Bence cbf.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinci el bi cbf150 al.Hem rahat , hem konforlu ,titreşim sıfır , hem parçası ucuz , yakıtta cimri , her yola gelir , isterse dağ bayır gez , ister uzun yola git.

3.500-5.000'e adam akıllı enduro bulursan bana da haber ver.10.000'den aşşağı düzgün enduro bulunacağını sanmıyorum.
Bence senin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de bütçene de uygun arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi cbf 150.

4.000 liraya enduro zor fiyatı biraz daha yukarı çekip bir choper bakardım

Chopper tarzı olarak Bisan Roadstar v makina uygun lakin yaşadığın yerde çift silindirden iyi anlayan bi ustanın olması ve alacağın roadstarın çookkk temiz olması gerek yoksa uğraşabilirsin biraz :cat: Enduro olarak o paralara sorunsuz dertsiz tasasız enduro çok zor :pale: hatta yok :pr: fakat senin kullanım amacına bence commuter tarzı daha yatkın sanki :cat: ikinci el bi Yamaha YBR 125 yada arkadaşların dediği gibi Honda CBF 150 olabilir fakat CBF 150 de de yağ yakma v.s sorunlar olabiliyor aklında bulunsun ama bana kalırsa en güzeli Salcano wolf 125 alman hem vibrasyon yok,hem ybr motorlu olduğu için sorun yok dert tasa yok, hemde -en önemli artısı- telaffuz ettiğin rakama sıfırı alınabiliyor plaka + ruhsat dahil :thumleft: Wolf derim yani ben :cat: :thumleft: :king:

evt enduro gerçekten yok o paralara haklısınız bir commuter 200 - 300 km lik bi yola rahat gidermi yani aslında cbf 150 ler gercekten cok hosuma gidiyor ama yağ yakma fln diyolar o yüzden biraz korkutuyor arora ya baktım gerçekten dış görünüm güzel parça ve servis ne durumdadır vibrasyon ws kronik arızalar varmıdır bilmem tabide yanı bir c.ommuter bak diyosunuz o paralara teşekkür ederim yardımlarınız için

c90

arkadaş için bir comuter daha doğru olur
yormaz kambur bırakmaz
125MH DRİFT,CBF150,CB125E,YBR125.......vs olabilir

F54

YBR VEYA CBF senin işini görür az yakar masrafı da yormaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar