Başlangıç için tavsiye

Ben yeni başlıyorum motosiklete ayirabilecegim 3500 tl bir bütçeyle sıfır yada ikinci el farketmez bir motosiklet arıyorum. İki kişilik olmalı ve arada uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Supersport isterdim ama bütçemi cok zorluyor. En azından benzer bişey olabilirmi? Mondial Drift kafama biraz yattı gibi ama daha iyisini bulabilicegime inanıyorum. Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...

mutlaka ekipmanada para ayır

http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/

eğitime git yada düzgün eğitim veren bi kurumdan ehliyet al .
mümkünse ekipmanı al kalan parayla motor al .
kazasız sürüşler..

Kocaeli İl Temsilcisi
2.el cbf 150 alabilirsin öğrenmek amaçlı. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Ekipmana para ayiricam zaten sürücü kursunada gidicem. Dediğim gibi arada uzun yola çıkmayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Testini okudum yorumda bi arkadaş cok titreşim var diyor uzun yolda cok sıkar beni.

Uzun yol planlarınız var ise , küçük cc'de biçilmiş kaftan '' CBF 150 '' dir . :)

yamaha ybr'yide düşüneblirsin. ucuz az yakar. uzak mesafe bilmem ama bende 18 yaşımdayım kasımda ehliyete yazılcam ve şubat gibi (o mevsim ucuz olduğundan) ybr 2015 model almayı düşünüyorum. ama 2006 modelleri de canavar gibi benden söylemesi

Yamaha YBR nin selesi cok dar ve görünüş olarak pek hoşuma gitmiyor maalesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

CBF 150 falan derken biraz daha bakiyim dedim, Kuba PARS sizce olabilirmi?

Sadece sürücü kursu yeterli değil 4-5 ders maksimum veriyorlar o da şanslıysanız , arkadaşın eğitim dediği honda akademi gis akademi gibi sadece motosiklet sürüş eğitimi veren yerlere gitmeniz ehliyetten sonra em hayırlısıdır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bajaj boxerede bir göz at istersen

Kocaeli İl Temsilcisi
Cbf 150'den başka motor aramayın boşuna bence . 2. elde satmak istediğinizde de elinizden kolay çıkartırsınız cbf'i . Düşük cc'nin mercedesi cbf'tir . :) Ybr cbf'e göre bisiklit gibi motor , ince bir yapısı var . Biraz zorlar ybr uzun yolda .

Arkadaşlar Kuba PARS olabilirmi diyorum eğer olmazsa zaten CBF 150 alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

Yada Kuba CR1 de olabilir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar