başlangıç için SUZUKİ AN 125 HK scooter nasıldır??

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tamam şimdi oldu

sağlam temiz birtane edinirsen seni üzmez.. :cat:

aldıktan sonra 1 tane çinli scootere bin denemek için kıymetini daha iyi anlarsın ..

Kesinlikle ne olursa olsun çinliye bulaşma. Honda yamaha suzuki japon ne olursa al. Servisin sana hangisi yakınsa ona bak. Gerçi servislik bi iş çıkartmaz bunlar sana...

hah aradığım cevap buydu abi ler çok sağolun:cat::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

kaan abi sen mondial sürüyosun galiba memnunmusun?

suzuki an ciddi anlamda iyi kacıyo bende tvs apache varken bi an 125 kafa tutmustu bana hayret etmiştim gidişine cin almada ne alırsan al :)

an125 almadan önce biraz parça fiatlarına bak ondan sonra karar ver istersen :)
ayna teki 125 tl
karburatör 700tl
marş motoru 1,450 tl
eksoz : 850 tl

bunlar 1-2 örnek .

hah aradığım cevap buydu abi ler çok sağolun:cat::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

kaan abi sen mondial sürüyosun galiba memnunmusun?

Valla bak açık konuşayım. Mondial asya kanuni çin malı olsun farketmez scooter alınmaz. Plastik aksam çok çabuk dağılır. İstesenizde istemesenizde plastiği sökmek zorunda olduğunuzda ya elinde kalır yada vida yerleri gevşer aşınır yalama olur . Sürekli masraftan başka bişey değil motosiklete bi 10 gün binmedim kontak bozulmuştu düşün artık olduğu yerde çürüyo motorum 2007 model 7.850de ikinci sahibiyim 6 binde aldım. 300-400 masraf yapmisimdir 1.000 liraya aldığım motoruma... Bi yerini yaptır iki gün sonra başka bi parçası kopar karbüratörü yeniledim 1 ay sonra eskisi gibi stop etmeye başladı.. motorumdan memnun değilim ha götürüyomu götürüyo. Ama mutlaka bişeyi bozulur agresif kullanmam bu arada. Ama bildiğin sanayi güzeli ya :)
Bu güne kadar değişenleri yazayım sen karar ver çin malı skutere :)
Karbüratör
Buji 2 kere değişti
Hava filtresi
Arka fren teli yolda giderken çat diye koptu
Ön tekerden takur takur sesler geliyordu kendi kendine düzeldi bu bir başarı
Kayışı yeniledim
Aynalar ona keza ayarlamaya çalışırken elimde kaldı eve aynasız geldim inan çok büyük sıkıntı aynasız
Akü şarj dinamosu yolda giderken birden baktım gitti korna felan sustu trafiğin ortasında kaldım.
Ön arka lambalar patladı
Fren kolları soyuldu berbat halde
Ön grenaj komple 80 tl civari
Sağdan soldan ufak çatlak.
Arka amortisör dayanmadı patladı
İki kişi 90 i geçmiyor 10 kmh fazla gösterse ibre 80 diyelim..
Benzin göstergesi yanılttı benzin birden bitip yokuş yukari çekeledim bide hayvanı :)
Lastikler güvensiz en ufak çukurda etkileniyor ebat ufak olduğu için tümsekten geçerken sende zıplıyosun.
Bi keresinde gaz teli takıldı kendi kendine gazlamaya başladı vsvs gidiyo böyle karar senin :)

An 125 tam başlangıç motoru ve problemsiz motor biraz düzgününü alırsan seni üzmez motordan soğutmaz :)

kaan sende peygamber sabrı varmış gerçekten...

Abi sen ne diyosun az önce adam geldi motoru almaya çekmiyo bu dedi beğenmedi gitti :) Neyse kornası hella marka kamyon kornası adama diyom çaldırıyom felan yolda giderken takıldı basmıyo kornaya düğmesine yumruk attım şimdi kendine geldi takıldı basmıyo daha dert açmadan vericem birazdan başka müşterim gelcek :)

an125 almadan önce biraz parça fiatlarına bak ondan sonra karar ver istersen :)
ayna teki 125 tl
karburatör 700tl
marş motoru 1,450 tl
eksoz : 850 tl

bunlar 1-2 örnek .

hocam bende niyetlendim sonra parça fiyatlarını görünce honk dedim ama intenetten baktım dediklerin abartımı sanki nedir.. ?

http://denizmotortr.com/u-suzuki_an125_karburator_komple-4011.html karbüratör 210 tl.

http://denizmotortr.com/u-egsoz_komple_an_125_hk_suzukI-4565.html egsoz komple 125.tl

http://denizmotortr.com/u-ayna_suzukI_an125_hk_(8mm)_takim-9399.html aynalar 16.tl

başka sitelerede baktım hemen hemen her yerde aynı fiyatlar siz nereden buıldunuz anlamadım hocam ? yani ona göre almaktan vazgeçicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar