Başlangıç için kamera önerisi istesem?

Arkadaşlar çok iyi bir şey için şuan çıkamam maddi olarak. Daha doğrusu ondan önce motora yapmak istediğim bir kaç extra var. Ama öyle hesap makinası gibi de olsun istemem tabi ki. Hani orta şekerli bir kamera önerisi istiyorum. Fiyat performans ürünü ne olabilir hiç merakım yoktu fikrim de yok o yüzden? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Evet gayet başarılı baktım da şimdi. O fiyata en iyisi o sanırım. Teşekkür ederim. Marka olarak hiç duymadım sadece. Onu da arastiriyim bi.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Eken H9R kullanıyorum yaklaşık 1 senedir her gün.
Kutu içeriği güzel, yedek pil var. Su geçirmez muhafaza su geçirmiyor. 4K ile işim yok, 720p 60 fps işimi görüyor.
Şarjı 1.5 saat civarı gidiyor. Düşük ışık performansı idare eder, gündüz performansı çok iyi.

Evet alıyorum kararımı verdim çok hoşuma gitti görüntüler teşekkür ederim. Fiyatina göre görüntü baya tatmin edici. Aksesuarlar da cabası :)

Evet alıyorum kararımı verdim çok hoşuma gitti görüntüler teşekkür ederim. Fiyatina göre görüntü baya tatmin edici. Aksesuarlar da cabası :)

Bide SJCAM SJ4000 var ama o EKEN H9 kadar canlı renkli çekmiyor.
EKEN’in 2 modeli var : Biri düz EKEN H9, Biri de EKEN H9R tek farkı ;
EKEN H9R kumandalı bileğine bağlamak için cırt cırtı var. Ordan video başlat, kapat yapıyorsun.

Bende EKEN H9R var. Almışken H9R al.

Bir haftadır arıyorum. .
Ekenh9r
Sony as50(mikrofon çıkışı bunda da yok bana lazım degil)
Sony as300 sıralamam.

Birileri lütfen ekenh9r'nin balık gözü görüntüsünün ayarlamayla azaltılabildiği yönünde gazlasın beni, var midir ayarı,yoksa kalacak, as300 içinse erteleyip almayacağım..

Fiyatına bakmadım ama sony bu fiyatlara varmıdır ki? Eken 250 civarı. Bu arada yedek pil kutu içeriğinde çıkmıyor sanırım. İlk yorumu okuyunca çıkıyor sanıp mutlu olmuştum ama.

Fiyatına bakmadım ama sony bu fiyatlara varmıdır ki? Eken 250 civarı. Bu arada yedek pil kutu içeriğinde çıkmıyor sanırım. İlk yorumu okuyunca çıkıyor sanıp mutlu olmuştum ama.

Yok bildiğim kadarıyla, as50 650 civarı, as300 1000 civarı, titresim engelleme var ve dar açı da çekiyor..Kask aparatları ayrı alınıyor.Olmuşken içime sinsin istiyorum biraz, yoksa eken gece çekimi hariç güzel, fiyati da iyi, biraz balikgozu görüntü rahatsız ediyor beni gerçi diğerlerinde de var..Yedek pil çıkmaz 25-30 civarı olması lazım ekenin. .

Son düzenleme:
Gece çekimi biraz gereksiz gibi zaten. Zevkiniz bilmiyorum ama sadece oluşabilecek kaza sırasında plakayı net çeksin gece yeter bana. Gündüz çekimi harika çünkü. Çok hoşuma gitti. Ki yine de gecesi idare eder. Benim oyum Eken'e gitti :)

Son düzenleme:
Gece çekimi biraz gereksiz gibi zaten. Zevkiniz bilmiyorum ama sadece oluşabilecek kaza sırasında plakayı net çeksin gece yeter bana. Gündüz çekimi harika çünkü. Çok hoşuma gitti.

Hocam tüm aynı fiyatlardaki ürünlerin gece çekimi berbat ama eğer motovlog yapacaksanız ve akşam yapacaksanız render ile aydınlatmayı arttırabilirsiniz gece çekimlerinde başka bir çözümü yok ama gündüz çekimi mükemmel :cat:

Kesinlikle katılıyorum. Bir de hızlı ve problemsiz bir site önerisi alabilirsem minnettar kalırım.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bir haftadır arıyorum. .
Birileri lütfen ekenh9r'nin balık gözü görüntüsünün ayarlamayla azaltılabildiği yönünde gazlasın beni, var midir ayarı,yoksa kalacak, as300 içinse erteleyip almayacağım..

Ayarlarında göremedim öyle bir seçenek. Ama bence balık gözü rahatsız etmiyor(Not: videodan ekran görüntüsüdür. Kalite dolayısıyla eh işte):

https://ibb.co/g250oc

@EthanHunt
Bende yedek pil çıkmıştı. Alırken satıcıya sormak lazım demek ki.

Ayarlarında göremedim öyle bir seçenek. Ama bence balık gözü rahatsız etmiyor(Not: videodan ekran görüntüsüdür. Kalite dolayısıyla eh işte):

https://ibb.co/g250oc

Tesekkurler,goruntu çok güzel, hafiften kararsiz kaldim maalesef ekende, belki de algıda seçicilik direk gözüm sol yandaki binaya gidiyor.Acele etmeden bi karar vericem sanirim,aslında plakalar görünsün yeter zaten, mis gibi kamera, biraz da sonradan surüsümü degerlendiricem riskler yonunden.

Gopro veya sony düşünmüyorsan hiç diğerleri ile uğraşma Eken fiyat performans olarak şu tek fiyatı artmadan almanı öneririm. Kendim de kullanıyorum videolarımı ilk birkaçı hariç 1080 60 fps ile çektim izlemek istersen kanal linkim : https://www.youtube.com/watch?v=02_9vfYa5n4&t=1s

Bide SJCAM SJ4000 var ama o EKEN H9 kadar canlı renkli çekmiyor.
EKEN’in 2 modeli var : Biri düz EKEN H9, Biri de EKEN H9R tek farkı ;
EKEN H9R kumandalı bileğine bağlamak için cırt cırtı var. Ordan video başlat, kapat yapıyorsun.

Bende EKEN H9R var. Almışken H9R al.

H9R almayın, o fiyat farkı 1 kuruş dahi olsa sadece uzaktan kumanda için ise değmez. Kumandanın pili bir gün içinde bitiyor ve saati pilinden ibaret, şarj söz konusu değil. Ancak cep telefonunuza kuracağınız "EzICam" programını kullanarak WiFi ile telefonunuzun gerçek zamanlı görüntüsünü alabiliyor ve kayıt ve bazı seçenekleri telefonunuzdan doğrudan kumanda edebiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı, tavsiye ederim.

Eken H9 modeli bence ideal. Hafif, kullanışlı.
Yedek pil mutlaka gerekir, ayrıca harici şarj cihazı da gerekli olur.

Bende H9R'da kumanda var ama kumanda pek işe yaramaz.
Kamerayı açıp kapatma fonksiyonu yok, ancak çekimi başlatabiliyorsun.
Yani diyelim kamera kapalı ise açıp foto çekmiyor.
Kameranın durumunu da göremiyorsun yani emin olamıyorsun.
Pili bitti, su gerçirmezlik özelliği var mı bilmiyorum.

Özetle H9 iyi, H9R ye -bence- gerek yok.

H9R'de kumandadan kapatma özelliği mevcut. Açma özelliği yok ama yanlış hatırlamıyorsam kırmızı tuşa 3-5 saniye basınca kamerayı kapatıyor. Hatta daha önce, neden açmıyor diye incelediğim olmuştu. Ama kapattığına eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar