Başlangıc Için Hangi Motor

Bence ana sayfaya ''başlagıç motosikleti nasıl olmalıdır'' diye sabit bir topic açılmalı.Herkes faydalanır.Yoksa bu soruların sonu gelmeyecek :)

Eğer vitesli istiyorsan sana tavsiyem YBR125'tir.Yoksa başlangıç için Scooter en rahatı. :cat:

Ö.Z.€.R;913296' Alıntı:
Bence ana sayfaya ''başlagıç motosikleti nasıl olmalıdır'' diye sabit bir topic açılmalı.Herkes faydalanır.Yoksa bu soruların sonu gelmeyecek :)

Eğer vitesli istiyorsan sana tavsiyem YBR125'tir.Yoksa başlangıç için Scooter en rahatı. :cat:

Özer demiş bende altına imza atıyorum:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda today, Yamaha Cygnus :cherry:

önce 125-250 lik bişey al ama çok araştır sakın çin malı olmasın:cyclopsan
garantisi nasıldır onu da araştır:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık bu tür sorular sorulmasın arkadaşlar herkez farklı söyleyecek kullanabiliyorsan zzr 1400 alırsın tamamen kabiliyetle alakalıdır kuralmı var 125 veya 250 cc başlama motorudur diye bırakın bunları istemek başarmanın yarısıdır.

ddh

bana kalırsan

Sport motorsiklette Honda CBR 125

Naked motorsiklette Honda CBF 150 ve ya Yamaha YBR 125

Cup tipi motorsiklette Honda İnnova 125

Enduro tipi motorsiklet ise Yamaha XT 125 tavsiye ederim

gecmis olsunda 1.yi anladim 2.yide anlaadim abi 3.yu nasil becerdin dusmeyi:p

aynen soyle oluyor 40-50 km hızla arka frene bı koyuyorsun kızaklatıyorsun sola yatıyor motor sonra duserım dıye dıreksıyonu ters yone kırınca seni üzerrinden atıyor hep bu sekılde dustum arka tekerı kaydırırken oldu normalde saglam duruyorum

Ö.Z.€.R;913296' Alıntı:

ben böle yaptım mesela. aldım scooter. elim ayağım alıştı 7 aydır. şimdi imzada satılığa çıkardım. hedefimde ya 2.el ybr yada makul bi japon vitesli var artık. scooter şehir içi motoru. evden işe işten eve yakın yere gidip gelceksen sana bi scooter lazım. benim rokko iyi mesela.şehir içi süper seri. yok ben gezcem tozcam site takılcam gezilee katılcam dersen tek tercihin ybr125 ya da cbf150 olmalı.

performasndan önce servis yedek parça olayını düşün. mesela bi cbf'nin kafa grenajı o motorun en paalı yeri :) hepsini karıştırıp ortaya bi meyva salatası çıkar seç bişey işte :):):)

hoşgeldinde direk konuya dalmışsın,kimsin ,nerdensin,tecrüben varmı,daha önce iki tekere bindinmi,memleket nere,ne iş yaparsın,ne kadar ayırdın motora,daha sorimmi yosa bu kadar işkence yetermi:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar