Başlangıç İçin Chopper Motor Önerisi???

Arkadaşlar ben bu yaza doğru chopper tarz bir motor almayı planlıyorum.Fakat hoşuma giden,gözümden kestiremediğim ve çevremdeki arkadaşlarımdan çok olumlu cevaplar aldığım Hyosung gv250 ve gv650 modellerinden bahsediyorum.Size sorum şu başlangıç için gv250mi tercih edilmeli yoksa gv650mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Sana da merhaba,
lütfen biraz forum okuyun, lütfen...

Son düzenleme:
Öncelikle belirteyim hiçbir şekilde motor tecrübem yok. Ancak bana kalırsa motora ısınmak ve alışmak için küçük cc ile başlamak herzaman daha doğrudur.Sonuçta 4. basamağa tek seferde atlayamazsınız ama 2 şer 2 şer atlanabilir.. Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun diyorum :D

motor kıyaslamaları ile ilgili 107 sayfadan oluşan bir kaynak var. Zaman ayırıp bi göz atsan derim, gerçekten faydalı bilgiler var.
@sinan senin içinde geçerli

forumu araştırırsan 5 dakika içinde bu konunun aynısından onlarca,sorunun cevabını da yarım saat gibi bir sürede çok açık bir şekilde bulmuş olursun ;)

Balıkta belirtiğim gibi araştırdım çevremdeki bir çok arkadaşımdan bilgi aldım sadece öneri istemiştim

ne yapacaksın sen gv250 yi ya da 650 yi boşver chopperi.. alalım sana bir tane 1000 rr tadına doyum olmaz :p
bu hızla ancak bu keser seni çünkü ;)

ne yapacaksın sen gv250 yi ya da 650 yi boşver chopperi.. alalım sana bir tane 1000 rr tadına doyum olmaz :p
anlıyamadağım arkadaş ne demişte sen ondaki bu hızı anlamışsın ya sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
ne demiş ya açıklasana ikisini önerdiler sizce hangisi ile başlamalıyım demiş bu mu ondaki senin dalga geçtiğini sandığın hız insanları forumdan soğutuyosunuz.

anlıyamadağım arkadaş ne demişte sen ondaki bu hızı anlamışsın ya sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
ne demiş ya açıklasana ikisini önerdiler sizce hangisi ile başlamalıyım demiş bu mu ondaki senin dalga geçtiğini sandığın hız insanları forumdan soğutuyosunuz.

arkadaş pat diye üye olmuş, sadece 2 modeli sormak için.. ne bi tanıtım ne bir başka şey..oysaki bunun ile ilgili bir sürü konu var..bu tarz şeylerden ne bekliyorsun ? sen bildiğini uygula bize bakma :wiinkk:

arkadaş pat diye üye olmuş, amaçta sadece 2 modeli sormak.. oysaki bunun ile ilegili bir sürü konu var..bu tarz şeylerden ne bekliyorsun ?
sen bildiğini uygula bize bakma :wiinkk:
kendinin de dediğin gibi arkadaş yeni üye olmuş pat diye sormuş büyük ihtimal tanışma olayından haberi olmadığından ve hani biraz araştırmaktan üşendiğinden diye düşünüyorum ama ben hani arkadaşa bunu dalga geçerek değil nazik bi dilde yukarıdaki bazı arkadaşlar gibi açıklamama konuştum arkadaş yeni üye olmuş ve sen onla dalga geçiyosun sence bu kişi forumdan daha ilk saatlerinde soğumadımı

kendinin de dediğin gibi arkadaş yeni üye olmuş pat diye sormuş büyük ihtimal tanışma olayından haberi olmadığından ve hani biraz araştırmaktan üşendiğinden diye düşünüyorum ama ben hani arkadaşa bunu dalga geçerek değil nazik bi dilde yukarıdaki bazı arkadaşlar gibi açıklamama konuştum arkadaş yeni üye olmuş ve sen onla dalga geçiyosun sence bu kişi forumdan daha ilk saatlerinde soğumadımı

üye olmaya, bu da yetmedi konu açmaya bile üşenmeyen arkadaş, forumu okumaya mı üşenmiş ?
eğer bu yazdıklarımla soğuyorsa sorun bende değil ilk önce kendisinde araması gerekir..

ayrıca arkadaşa yardımcı olacaksan da bana kelime dökeceğine onunla uğraşsan daha iyi olur ve bu konu da kapanır :wiinkk:

Son düzenleme:
üye olmaya, bu da yetmedi konu açmaya bile üşenmeyen arkadaş, forumu okumaya mı üşenmiş ?
eğer bu yazdıklarımla soğuyorsa sorun bende değil ilk önce kendisinde araması gerekir..

ayrıca arkadaşa yardımcı olacaksan da bana kelime dökeceğine onunla uğraşsan daha iyi olur ve bu konu da kapanır :wiinkk:
iyi hadi hem konu kapansın hem yardımcı olalım
öncelikle gv 650 cbf 600 fazer gibi maikneler yeni başlıyacak kişiler için çok çok büyük makinelerdir en ufak yanlışında bir kaza allah korusun bir ölümle sonuçlanabilir önce onlara göre daha düşük cc bi motorla başlaman daha uygun olur hem trafik deneyimi hem motosiklete alışman açısından unutmadan korumalar olmadan asla motosiklete binme hatta mümkünse motosikletten önce korumaları al kısacası gv 250 senin için çok daha uygun olacaktır

Arkadaşlar ben bu yaza doğru chopper tarz bir motor almayı planlıyorum.Fakat hoşuma giden,gözümden kestiremediğim ve çevremdeki arkadaşlarımdan çok olumlu cevaplar aldığım Hyosung gv250 ve gv650 modellerinden bahsediyorum.Size sorum şu başlangıç için gv250mi tercih edilmeli yoksa gv650mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Güzel kardeşim sen en güzeli şlk önce ehliyetini al 125 cc her Hangi bir motosikletten Başla vitesli olmak şartıyla bi 10.000 km yap en azından 1 yaz geçir motorunla ondan sonra nasıl bir Chopper alıyım diye tekrardan Foruma konu aç Bizde Elimizden gelen En güzel Fikirleri Seninle paylaşalım..

250 cc ile başla.Araştırmaya da gerek yok mantıklı olan bu eğer biraz düşünürsek.250cc ile başla ki,yüksek modeline geçtiğinde hem alışmış olacaksın,hemde psikolojik olarak rahat olacaksın.En yüksekten başlamayı denersen Allah korusun kötü bi olayda kaza vs tamamen soğumuş olursun motordan.

Arkadaşım ben hız sürat yanlısı değilim 1000cclik üstü motorlar beni kesmiyor.Doğa,gezi,toplu gezi vşeyleri seven birisiyim motoru alırsam bir günde gezi yapabiliriz amacımda bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar