Yan çantalarınız güzelmiş... Markası nedir ve nereden aldınız...
Markası çanta üzerinde yazılı olan bi fotoğraf zaten var. Sol üstten saymaya başlarsan 7. fotoğraf. Kappa marka çanta ve çeşitleri her yerde vardır. Bulunduğunuz ilde yok dahi olsa kargo ile İstanbul veya başka bi şehirden kolaylıkla alabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
ya ethem ne yaptın adama 2. el motor aldıracaksın
koruma demirini sıfırının yanında hediye de ederler.
450 liralık çanta almak şart değil. bende 50 liralık çanta var senelerdir. (zamanında 37 liraya almıştım)
lastik de irc alırsın gayet işini görür, çifti 90 lira.
git sıfır al arkadaşım, sıfır candır, senindir.
Ya Jr ciğim

Adam ayda 2000 km yapacam diyor, tabi ikinci el alsın, aksesuarları kaliteli ve bilindik marka olan ürünlerden oluşmuş olan kappa, michalen vb bi motoru sıfır aksesuarsız cbf fiyatından dahi daha ucuza alabilir. 5-6 bin km de bi motor rahat alır. Sıfır motor ile servis bakımlı 5-6 bin km de bi cbf in bi farkı yok ki. Sıfır alıp ne yapacak. Zarar işi. Şuda var. 5500-6000 tl param olsa ful aksesuar düşük km cbf alırım, geri kalan para ilede ful kaliteli markalardan oluşan misal önümüz kış kışlık korumalarımı tamamlarım. Almayı düşünen arkadaş motorunu işe gidip gelirken kullanacak, yani kış kıyamette binecek. Kışlık korumalar pahalıdır. Sıfır motor için ayıracağı bütçe ile aksesuarlı düşük km ve bakımlı bi motor bulabileceği gibi, ful kışlık korumalarını da alabilir. Biz sıfır aldık ama o zaman ötv indirimi falan vardı, ayrıca fiyatı bu denli yüksek değildi. 2011 martta yanlış hatırlamıyorsam ben plaka haric 3500 tl ye almıştım. Şimdi kuru cbf e 4800 tl. Servisine göre peşine ufak bi indirim yapan var yapmayan var. Herneyse.
Alacak olan arkadaş 1 sene sonra satacak olsa motor 24 bin km olacak kendi hesabı ile. Ayda 2000 km yapacak olan için sıfır cbf külliyen zarar işidir. 1 sene sonra o motoru üzerindeki aksesuarlarla 3800-4 e satarsa ne mutlu. Ben bu motoru elimin altında paralananekadar kullanırım, satmak gelecek planlarımda yok diyen, ayrıca aksesuarları ve tam koruma için de bütçesi olan için cbf i sıfır almak mantıkı, haricen bana pek mantıklı gelmiyor. Bütçe 6000 tl demiş zaten. ikinci el motor alırsa, o bütçe ile 5000 km nin altında motor bulur, en kaliteli aksesuarları motoruna alabilir. Kendine de korumalar için çok güzel bi bütçe de kalır. İkinci el diyoruz, korkuyoruz yok yağ yakarmış makarmış, hiç servise göstermedin diyelim, motor elinde patladı, silindir piston segman 350 tl ye sıfırlıyorlar. Diğer parçalarının ne kadar ucuz olduğunu zaten biliyoruz. Dolayısıyla ben cbf 150 yi. el satın alırken kimsenin kazık yiyebileceğine inanmıyorum. Ki arkadaşın bütçesi ile çok düşük km lerde böyle bi sıkıntı ile karşılaşma ihtimali sıfır olan motorlar satın alınabilir.
Kardeşim sen Jr ye bakma, mühendis adam para var
Dün Metehan aradı beni, seni sordu, seni anlatmaya çalıştı, hani Ankaralı falan dedi, Jr nikli arkadaş mı dedim. Evet dedi, ismini biliyomusun onun dedi. Ya inan çok isim özürlüyümdür, hiç aklımda tutamam, hatırlayamadım ve Meteye yardımcı olamadım seninle ilgili. Belkide sana ulaşmıştır kimbilir. Kasımın 9 unda banı bitiyomuş.