başlangıç için aprillia mı yamaha mı ?

Öncelikle merhaba daha yeni katıldım. 17 yaşındayım bursada oturuyorum ehliyetimi nasipse 2-3 haftaya alıcam şuan bir motorum var ama supersport almak istiyorum aprillia rsv125 4t mi yoksa yzf r125 mi önerirsiniz danışmak istedim motor hakkında bilgisi olanlar bilgilendirebilirler mi beni, iyi forumlar..

bursada var diye biliyorum ama net bir şey söylemem. evet çok hoş bir motor iki motorunda fiyatları birbirine yakın ama yinede emin olamıyorum aprilliaya daha yakınım şimdilik

ne istediğine bağlı forumda denk geldikçe okurum ve yamaha kalite-güzellikten ödün vermemek için fiyat ve konforu öldürmüş, aprilia hakkında bi bilgim yok

teşekkür ederim yorum için aslında iki motorda birbirine çok yakın gibi tek belirgin farkları yamahanın ikinci eli hızlı ve fazlaca var aprillia daha nadir bulunan bir motor sanki.

teşekkürler. yinede bu motorları kullanan ya da bilgisi olan varsa konuşmak isterim. iyi forumlar

125 lik deyip Geçme aprilia canavar bir alet. Bekleme süresi olmasa idi onu alıyordum

aprillia çok hoş performansıda iyi diyorlar ama yinede başlangıç için sorun çıkarmaz heralde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar