Başlangıç eğitimi

:)Arkadaşlar herkese merhaba. Ben İzmir(Gaziemir) de yaşıyorum. Motor tutkusuna daha fazla dayanamayıp, bir ay önce bir Honda CBF150. Satın aldım
Sizin sitenizdeki tecrübeli arkadaşların değerli önerilerini dikkate alarak böyle bir başlangıç yaptım. Bu site de ki ve internet teki tüm bilgileri anlamaya ve yavaşça uygulamaya çalışıyorum. Ancak düzenli bir eğitim gibi olmuyor.İzmir de bu tür eğitimler oluyormu ve nasıl kontak kurabilirim?Teşekkürler ...

Aramıza Hoş Geldin:rendeer:
Motor Tutkusu birbaşkadır anlatılmaz....yaşanır.:mrgreen:
Sitede motor bilgisi olan cok iyi arkadaşlar var.
Eminim sordugun sorulara cevap verecek birsürü arkaşlarımız olacaktır.
İzmir MT sana yardımcı olacaktır. hatta direkt sen git onlara katıll:cat:

Mersin İl Temsilcisi
evet, izmir MT ( anasayfada mt il grupları yazan yerde bulabilirsin) hepsi artık yeterli tecrübede artık. gezilerini gördükten sonra inancım tam onlara

ama genel olarak sormak istediklerin varsa, burda da paylaşabiliriz kardeş

Honda motosiklet eğitim merkezine gitmiştim. Katkısı çok büyük oldu. Kesinlike tavsiye ederim. İstanbulda bir akraban varsa hiç tereddüt etmeden burada 1 haftasonu geçir. BUna değecektir.

istanbul Vespa akademiden bende eğitim aldım.Hafta sonu 16 saatlik harika bir eğitim veriyorlar en fazla 10 kişilik güruplar halinde oluyor.Hondada katılım az olduğu zaman 2 -3 dönemi bir araya sıkıştırıp kalabalık bir eğitim yaptırıyorlar o zamanda tam performanslı bir eğitim olmuyor.
Öndeki senden kabiliyetsiz ve yavaşsa seni çok etkiliyor.Tavsiyem vespa Academi hocaları sonderece kaliteli ve özellikle sabırlı en önemlisi bu çünkü o anda en önemli olan senin multivasyonun oluyor eğitim anında kayboldumu o anda bir daha toparlaman çok zor.16 saatlik proğramda önce scoter üzerinde dengede gitme değişik slalomlar dar geniş açılı dönüşler,gaz kullanımı ,firen kullanımı ,ani firen kullanımı ,yokuşta duruş kalkış paralel geçiş vs.öğretiliyor ikinci gün direk vitesli ile bunların hepsi yapılıyor.tabi önce vitesleri öğretiyorlar:cherry:çıktığın zaman kesinlikle sorunsuz kullanıyor oluyorsun:cat::cat:

http://www.vespaacademy.com/egitimPrg.asp?id=2

Son düzenleme:
en kralı düşe düşe öğrenmek:queen:

şaka şaka işin ilmini bilen yerler izmirdede vardır diye umuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar