başlangıç cc si

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O zaman Moto GP ye katıl ne tırmalıyon burda, uslubuna da dikkat et burada insanlar yardımcı olmak için bişeyler yazıo. Karşılığında kimse para almıyor.
Ayrıca Metal kardeş "Motosikleti" bölümüne olmadığı halde 1000 RR yazmıyacak kadar da zekidir...

böyleleri reklam yapmak için yazıyor zaten koymuş kafasına almayı hondasını bizede hayırlı olsun demek düşer sen gibilere akıl verende hata yormamak lazım klavyeyi sizin gibiler için
bende SS hastasıydım ama 600cc racing sürünce ne kadar tecrübesiz olduğumu anladım millet boşuna yırtımıyor küçük cc diye ama senin gibiler olmasa ustalar nasıl ekmek yer yada firmalar nasıl yedek parça satar neyse belki ilerde asfaltla ilk buluşma fantazinide yazarsın belki şimdiden hayırlı olsun motorun :cat:

Arkadaşlar bence bırakın Best Driver istediğini alsın ama bize trafiğe çıktığı zaman haber versin de biz çıkmayalım :p
Benim de motorum yok ama açıkcası yaılanları okuduktan ve biraz artçı olarak gezdikten sonra 125'in üstü bir motorla başlamamaya kararlıyım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scotty bende 3 yıldır 87 puch kullanıyom ve 2 yıldan sonra kucuk gelmeye basladı.ve ben cbr 125 alöayı dusunuyorum.(tabı bazı endıselerım var boyut konusunda) hem vıteslı motora alısma asamasını basıma bısey gelmeden atlatmak ıcın hemde yakıt masrafı dolayısıyla tercıh ettım.kendımce ıyı de ettım. :)

------------------------------------------------------

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
------------------------------------------------------
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
[/quote]
arkadaşlar harbiden çok öküzsünüz haaaa
[/quote]
hocam ayıp oluyo ama.surda aramızda bısey tartısıyoz.ustelık konuyu sen actın. :farao: :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
bestdriver' Alıntı:
arkadaşlar harbiden çok öküzsünüz haaaa

Bu yazdığın satırdan kimin öküz olup, kimin olmadığı zaten apaçık ortada, ayrıca sanırım "öküz" sözcüğünü yazarken monitördeki yansımasını görmüş bu arkadaş ...

yavv ne be akradaslar yapmayın ya okuyom ne zman sonu gelecek die gelmıyo yapmayın.kim ne istiyosa onu alsın kim ii kullanıcı ise o kullansın ben kendime bakarım.ben bu sekılde dusunuyorum.sizde boyle dusunuyosanız bırbırımıze hakkarete gerek yok best drıver sana 1000 yetmez 1800 luk abi gule gule kullan insanlara sana yardım etmeye calısıyo.sen bilirsin??ama yanlıs seyler yazma aramızda kalmak ıcın :rendeer: :rendeer: :rendeer: :king: :king:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ya bu adam geçen ki Champion olmasın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyong, :cat: bencede... iyi kafa bulmuş ama burda da haaa :p gene haplandımı acaba :p

Bensiz tartışma mı olur??
Ama bestdriver sız tartışma olur.Yani en azından bir kaç güne kalmadan olacak. :mrgreen:
Arkadaşım yola çıkmadan boynuna meşe palamutu bağla,uğur getirsin. :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
ya siz bu arkadaşa niye böyle davranıyosunuz zaten 1000 cc yle başlayacak motora
arkadaşım her vitesde 12000-13000 deviri görerek son vitese kadar gel hızının 320-340 civarı olması lazım ellerini yana doğru aç ve
I am the king of the world diye bağır
bu kadar öküzün sana ne dediği önemli değil önemli olan o anda hissettiğin :bounce:

BBRR' Alıntı:
ya siz bu arkadaşa niye böyle davranıyosunuz zaten 1000 cc yle başlayacak motora
arkadaşım her vitesde 12000-13000 deviri görerek son vitese kadar gel hızının 320-340 civarı olması lazım ellerini yana doğru aç ve
I am the king of the world diye bağır
bu kadar öküzün sana ne dediği önemli değil önemli olan o anda hissettiğin :bounce:
:cherry:

valla başlangıç cc si falan diye bişey yok..boşuna para ve zaman kaybı bende uydum bu başlangış cc muhabbetine 4 tane motor değiştim zararım en az 8 milyar..

bunun oluru tamammen beyinde biter.gaz el atında bunu çevirmessen isterse 10000cc olsun gitmez..

kardes ölmeye cok meraklisin heralde gine er-5 gs500 fln desen bi sey demiomda 1000rr :queen:

arkadaşlar gaz elinin altında çevirmezsen isterse 10000cc olsun gitmez sözünü yazan insan evladı ya hiç motor kullanmamış yada kafa buluyor.
ben başlangıç motoru olarak 650 cc aldım ve motosiklet kullanmayı bunda öğrendim şindiki aklm olsa alırmıyım almam.
tork ve beygir gücü okadar farkediyorki
bence 250 cc al yada benim yaptığım gibi 650 cc al ama yine benim yaptığım gibi 1 ay hiç trafiğe çıkma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar