başladık bakalım mobylette--

öncelikle merhaba :) yaklaşık olarak 1 sendir toplayamaya çalıştığım mobyletimi malzemelerini sonunda aldım alimmotor.com dan 250 tl parca tuttu tek seferde topladım 600 tl yi gecti
oee8.jpg

1ycj.jpg

9r5u.jpg

bugün söktüm ön takımında 1 2 mm boşluk var diyerekten

fnwy.jpg

aldığım malzemelerin bir kısmı

v3dp.jpg

tam gaz büyük bir zevkle orjinal olacak şekilde tam gaz devam tekeriniz düz bassın. :queen:

l6r0.jpg

c61c.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

saolasın kardeşim benmi olacak haftaya kadar tam gaz devam. :)

3 aydır para birikriyorum

Senin çalışmalarını,çabanı gördükçe gençliğim aklıma geliyor..Sene 99 ailem motosiklete karşıydı.1 yıl boyunca ailemden gizli çalışıp,samanlıkta yatan Bionik 52 Mobyletimi almıştım.Verdiğim paranın bir o kadarını,toplamaya çalıştığımda ödemiştim. Hayabusa alsam o kadar sevinmezdim,inşallah kardeşim çabucak toplarsın.Kazasız sürüşler dilerim..

Bende bi dönem bionik 52 kullandım motorsikletin sesi ve sürüşü çok keyifli.. İnşallah istediğin gibi olur arkadaşım.. Takipteyiz ;)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla zamanında bende merak salmıştım lakin plakasız olunca olmuyor lakin ben bu tipleri sevmiyorum şu deposu yatık olanlar daha hoşuma gidiyor 19-19 karbüratör atacan polini egsozu glardoniyi koyacan benzini yağı tineri basacan sonra tekrardan alt takım toplayacan :D

Sizinki ömürlük olacak sanırsam...

kömürlükte toplayamaya tam gaz devam

airsal silindir piston takımı
sıfır üst kapak
sıfır karburatör
egsoz
ayak marşı değişti

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

valla zamanında bende merak salmıştım lakin plakasız olunca olmuyor lakin ben bu tipleri sevmiyorum şu deposu yatık olanlar daha hoşuma gidiyor 19-19 karbüratör atacan polini egsozu glardoniyi koyacan benzini yağı tineri basacan sonra tekrardan alt takım toplayacan :D

Sizinki ömürlük olacak sanırsam...

17 RF 857 SİGORTAMIZ TAM :) MUAYNE 2015 6 15

resim isterik yazmıştım bir konuya, sizdiniz sanırım.

teşekkür ediyorum, böyle bir şey yapmak isteyen beyinlerin çalışmalarını beğeniyorum ve bir şeyler yapmayı düşünenlere, olumlu katkı sağlıyorsunuz. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

fotoların devamını da bekliyoruz.

saol abicim benim resimlerin devamını tabikide atıcam bu forumun sıcak aile dostlarıyız biz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar