tamer bizde gelmek istiyoruz...
3 büyük 2 çocuk.
biletleri nereden temin edeceksiniz. ayrı ayrı yerlerde olmayalım.
valla sevindim Ergün abide geliyor'mubiletleri ordan alacağız gidince yan yana olsun diye.biletix'ten alınca yerler karışık olur diye düşündük.İnşallah güzel bir yer buluruz önlerde.bende oğlumu getireceğim kendisi Ceza hayranı biraz
şimdiki gençlik Rapci
koray biletler sakata gelmez dimi,bir telefon açıp yermi ayırtsak ,ne düşünüyorsun bu konuda.bu arada benim tel 5065667480 Tamer
güzel bir toplaşma oldu.
efesin maçı alması da üstüne cila oldu.
fotoğrafları birazdan ayıklamaya başlıyorum muhtemelen benden önce açılmaz ise konuyu yarın açabilirim.
hatunlar nefes kesici idi. benim açımdan bakıldığında hatunların dansları arasında maç izlemiş oldum.
katılan arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık.
en kısa zamanda tekrarlayalım lakin bu sefer biletleri konuştuğumuz gibi önceden ayarlayalım.
çok estetik fotoğraflar çekmişim çoooook.
güzel bir toplaşma oldu.
fotoğrafları birazdan ayıklamaya başlıyorum muhtemelen benden önce açılmaz ise konuyu yarın açabilirim.
hatunlar nefes kesici idi. benim açımdan bakıldığında hatunların dansları arasında maç izlemiş oldum.
en kısa zamanda tekrarlayalım lakin bu sefer biletleri konuştuğumuz gibi önceden ayarlayalım.
güzel bir toplaşma oldu.
Runemagick, sen yeni bir başlık aç ve fotoları oraya ekleyelim..
Maç öncesi görüşürüz demiştim ama Sinan Erdem Spor Salono'nun
çok büyük olması nedeniyle karşılaşma imkanı olmadı.
NOT:Salon 15.500 kişilik ve Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3.ncü büyük
spor salonu..
gelmişmiydin. keşke bizimle gelseydin.
sende foto varsa açiyim hemen yada sen aç farketmez