Basketbol Maçına Gidelim Mi?

evet bilet fiyatlarında tutarsızlık var neden acaba.bende severim basketbolu eski bir basketbol oyuncusu olarak.büyük oğlum'da basketbol oynuyor 3 senedir ve takımda kaptan.onu götürmek için gelmek isterdim ama saat geç.O saatte genelde uyku vakti oluyor yolda bana sıkıntı çıkartır.daha erken saatte bir maç olursa katılırım şüphesiz mesai saatine uyarsa haberiniz olsun.

Super Moderator
Son zamanlarda, hatta tüm zamanlarda yapılmış en eğlenceli organizasyonlardan biri... Katılanlar niye bu kadar az ki?

Şimdiden gideceklere iyi eğlenceler...

evet maç yarın. kaç kişi geliyordu bi kontrol edeyim dedim
ben kesin oradayım, saat 8 gibi salonda olurum heral.
gelicem diyenler bana bi msj atarsa telefonumu veriyim, mekanda buluşuruz (şimdiden tam şurada buluşalım diyemiyorum çünkü mekanı hiç bilmiyorum)

bir aksilik olmazsa bende geliyorum.bayram'ya belki bir ani durum olabilir.ama gündüzden net bilgiyi yazarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

bilet alan oldumu ona göre kararlaştıralım sonra ayrı ayrı yerlerde maç izlemeyelim

yarın 8 gibi stadın önünde olurum muhtemelen..

telefonum 0532 365 90 19 tufan tosuner.

kontur yuklemeyemedim bi türlü, msj atarım gelince

iletiimtelefon.jpg

bir aksilik olmazsa bende geliyorum.bayram'ya belki bir ani durum olabilir.ama gündüzden net bilgiyi yazarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

bilet alan oldumu ona göre kararlaştıralım sonra ayrı ayrı yerlerde maç izlemeyelim

biletixten aliyim dedim hava parası ile bilet ücretini kişi başı 4tl yapıyolar. gurur meselesi yaptım ordan almadım:) salondan alırım artık.

zaten 1 tl lik bileti 3 e satıyorlar ondan da ek paramı istiyor üçkagıtçılar.inşallah orda buluruz bilet sonta o kadar yolu boşuna gitmeyelim.kadıköy nere ataköy nere :p
gündüzden sinan erdeme telefon açıp sormalı bilet varmı diye

zaten 1 tl lik bileti 3 e satıyorlar ondan da ek paramı istiyor üçkagıtçılar.inşallah orda buluruz bilet sonta o kadar yolu boşuna gitmeyelim.kadıköy nere ataköy nere :p
gündüzden sinan erdeme telefon açıp sormalı bilet varmı diye

16bin kişilik salon basketbol maçınca dolacaksa giremiyim valla razıyım:) basketbol o noktaya gelsinde yeterki:)

bende gelyomm yohh mu arttırannn :) yahu kaçtır etkinlik kaçırdık zaten hep çalış çalış nereye kadar,4-5 gündür motorum tünelde alkoliklerin arasında yatmaktan sarhoş olmuştur :cherry: çıkışta taqsüme geçerim ben katılacak olan arkadaşta varsa beklerim :) birazda gider kurtlarımızı dökerizz :cherry: 0505 442 39 36 selim

çıkışta bende taksime geçmeyi planlıyorum, lakin ben rock bar'a geçecğim (dorock yada rock'n rolla)

dostum kafa sallarız biraz :) dün çok aşırı bi kalabalık vardı başım agrıdı durmadım eve geldim yattım.cadde üzerinde canlı çalan bi yer vardı bir kere gitmiştim güzel ama küçüktü yha elemanların canlı performansını begenmiştim yani

ordfa göryom zaten 3-5 motor ,benim motorda asmalı tünelde konsoloslukta kilitli duruyo kaç gündür beni özlemiştir gidim bi as hasret giderim 4-5 gündür özledim yha birazda yag takviyesi yapcam damlatıyodu ayaklığın ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar