Basketbol Maçına Gidelim Mi?

Her türlü etkinlik için toplandık ettik birde basketbol maçına gitsek fenamı olur diye düşündüm ve nabız yoklamak için başlığı açayım dedim. (Niye mi basketbol, tribün terörü yok, bağırmayan taraftar ....gitsin yok:))

Maç Efes Pilsen ile CSKA Moskova arasında. CSKAyı son zamanlarda iyi takip etmedim ama baya iyi takımdı, şu an grupta son sırada, Efes ise kötü maçlar çıkardı ve grupta 4. sırada.
http://www.ntvspor.net/lig/basketbol/euroleague/puan-durumu

Herneyse, hazır bayram var, çoğunlukta iş güç yok bu maça gidelim dedim.

Tarih : 18 Kasım 2010 Perşembe
Saat : 21.45
Mekan : Sinan Erdem Spor Salonu (Ataköy)
Fiyat : 3TL
Not : 5 yaşından küçükler giremez.büyükler bilete tabidir:p

http://www.biletix.com/event.htm?id=LB456

Ben gidiyorum, gelen takılsın peşime:)

Bu alttaki fotolarda gaza getirmesi açısından:)
İlk ikisi 2 sene önce gittiğim Efes Pilsen - AJ Milano maçından, 3.süne ise yorum yok:)

img7090r.jpg

img7094s.jpg

image001un3va6.jpg

Son düzenleme:
Motorum olsa gelırdım basketbol dan anlamam ama sız yanlız kalmayın bende km yapayım dıye:cherry: ama bahara ınsallah bol sanslar...

"En iyi hücum savunmadır" mantığını bürüyen, eski amatör futbolcu olarak, Caferağa'dan çıkmayan ama koyu Fenerbahçe taraftarı olarak böyle bir etkinlik olursa gelirim. Hoş tek başıma izlediğim çok olmuştur ama böylesi daha iyi olur zannımca.. Tabi bir yandanda inzik muhabbeti varki nasıl olur bilemem?? Birde Allah'ın ataköyünde 21:45 yapıyorlarki çok soğuyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'da öğrenciyken TT-PTT maçlarını kaçırmazdım Kemal-Kerem TUNÇERİ kardeşler o zaman da müthişti.:)

evet 21.45 olması garip biraz ama iş güç yoktur heral cuma günü. gerçi benim var ama yinede gidicem:)

İş-güç yokda, 21:45 Ataköy düşündürüyor...Neyse çıkar gelirsem elbet haberdar olursun.

Saat geç ama burada olsam gelirdim gerçekten..Epeycedir gitmedim basket maçına da..
Muhtemelen İstanbul'da olmayacağım o gün..

Fenerbahçe Ülker'in euroleague maçına gitsek ? motosiklette yok bende ama katılım gösterebilirim

üstad bende motor yok olsa asla kaçırmazdım özellikle avrupa kupası maçı hiç kaçmaz ama o saatte ordan motorsuz dönmek zor iş :(
inşallah motoru alınca elimden geldiği tüm aktivitelere katılmaktır niyetim :D

Fenerbahçe Ülker'in euroleague maçına gitsek ? motosiklette yok bende ama katılım gösterebilirim

onada gideriz havalar iyi olursa. fenerin bi dahaki maçı 1 aralıkta imiş

üstad bende motor yok olsa asla kaçırmazdım özellikle avrupa kupası maçı hiç kaçmaz ama o saatte ordan motorsuz dönmek zor iş :(
inşallah motoru alınca elimden geldiği tüm aktivitelere katılmaktır niyetim :D

artçım olmasa benle gel derdim. ataşehire yakınım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar