bikerboyz34
kardeş bende hafta içi kırşehirde oluyorum ama bi organizasyon olursa herkese uyan bi gün ayarlanır
kont88
aslında tofaş fiat üzerine çalışsamda bana sorsan 7-8 milyar doğana şahine vereceğime gider tipo tempra alırım. kuş serisi niyadını 95 lerde doldurdu. ha dediğin olaya gelince. neden doğan alınmazda şahin alınıp yapılır. mesela sana şöyle bir örnek vereyim doğanı 8.000 ytl ye aldın şahini 6000 ytl ye ön arka tampon arka stop ön sis farı ve boyasının maliyeti 300 ytl yi geçmez ve arkadaş 6300 ytl ye doğana binmiş olur. ha parea harcama işine gelince şahinin motoruna 10.000 ytl gömenlerde var ama bu diyorum ya hastalık. mesela benim dayım 3.500 ytl ye sattığı mazda e 2200 de satışta alacak adamın ara<ba adam olmaz 100 ytl az veriyim sözü üzerine tuttu 14.000 ytl para harcadı. sence bu mantıklımı? belki çoğunuza mantıksız gelebilir ama modifiye işi öyle bir hastalıktırki bulaşınca kurtulmak çok zor. tofaş üzerine çalışmaya gelince. ülkemizin maddi durumu belli. bu araçları genelde gelir düzeyi düşük insanlar kullanmakta. şimdi bu adama sen tutu 91 model subaru legacy aldırsan parça maliyetiyle başa çıkamaz artı parçasını bulamaz ama malum kuş serisinin bakım parçalarını büyük marketlerde dahi rahatlıkla ucuza buluyorsun
asm
ben albea yla yarışmıştım belki hatırlarsın istanbula falanda gelmiştim. İmpreza konusuna gelince gerçekten muhteşem bir araç ama dediğim gibi fiatcıyım bmw 8 50 yede bindim mercedes s 350 lisinede bindim evoyada imprezayada corvetede bindim şimdi tutup bunları bir fiat la karşılaştıramazsın ama bana rahat batıyo

fiat ın direksiyonunda aldığım huzuru başka arabada alamadım
togepi
kardeş geçmiş olsun sende bişey yoktur inşalah. bu arada az da olsa otomobil iyidir