[Başkent] Eğitim Organizasyonu

Eğitim hangi tarihte olursa katılabilirsiniz? (eğitime katılacaksanız yanıtlayın)

• Kullanılan toplam oy
    18
Merhaba arkadaşlar,
Bahar gelmeden yapmayı planladığım "Güvenli Sürüş Teorik Eğitimi" adı altında 2 ya da 3 bölümden oluşacak olan bir etkinliğimiz olacak (tamamen konulardaki ilerleme hızımıza bağlı). Etkinlik görsel araçlarla desteklenecek olup, kendisi de motorcu olan "balabey" nick'li Ali abimizin Fasıl Evi'nde, gündüz vakti yapılacaktır. (www.fasilankara.com)

Eğitim içinde şu konulara değinilecektir:

1) Daha iyi bir sürücü olmak
2) Motosiklet kontrol sistemi
3) Gözlem
4) İvme kazanma, vites ve fren kullanımı
5) Dönüş, denge, kaymaları önleme ve sinyaller
6) Konumlanma ve sollama
7) Otoyol sürüşü
8) Grup sürüşleri
9) Rüzgarda sürüş
10) Soğuk ve karda sürüş
11) Yağmurda sürüş
12) Mucırda motosiklet kullanımı
13) Hız ve güvenlik
14) Kask seçimi
15) Motosiklete eşya yükleme
16) Yolculuk sonu kontrol

Bu konular dışında "forum" şeklinde soru-cevap ve tartışma şeklinde başka konulara da değinebileceğiz.

Özellikle motosiklete yeni başlayan ve başlamayı düşünen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye edeceğim bu eğitim için isim yazdırdıktan sonra katılımın gerçekleşmemesi ihtimaline karşın, 5 YTL'lik sembolik bir ücret alınacaktır. Bu ücret daha sonra katılımcı arkadaşlar ile kararlaştırılarak uygun bir konuda harcanacaktır.

Gelelim eğitimin tarihine... Ocak ayı başında gitmek zorunda olduğum bir Antalya toplantısı var. Oradan döndükten sonra da eğitim için görsellerin ayarlanması ve eğitim sistematiğinin oturtulması için zamana ihtiyacım olacak. Bu yüzden en erken şubat ayı içerisinde yapılacak eğitim. Bunu da bir anketle sizlere bırakıyorum.

Hepinize güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Dostlukla...

Not: Anket çoklu seçime açıktır. Size uyan birden fazla tarih varsa işaretleyebilirsiniz.

ya tamam eralpden eğitimimi tamamllıcaktım bunu koyma ,düzenleme gerek yoktu:cherry:

Arkadaş ben katılırmda tarih benim için önemli final tarihleri ile çakışırsa olmaz tarihi belirlersek olabilir

Teşekkür ederim efendim. O bi tanelik size mahsus :wiinkk:

Tarih bana fark etmeyeceği için belirtmek istemedim. Sizlere uymaya çalışacağım.

Ben de katilirim, o zamani gormek zor simdiden ama tarih farketmez, kararlastirdiginiz gunu onceden belirttiginiz takdirde ona gore olasi bir programim olursa ertelerim seve seve.

Hem bu vesile ile tanismis oluruz. Ben kimseyi tanimiyorum henuz.

Eğitim ağırlıklı olarak yeni başlayanlara yönelik olsa da, tecrübelilerin de kendilerine çıkarabilecekleri bir şeyler olabilir diye düşünüyorum.

Diğer yandan dediğim gibi ders gibi değil, karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde geçecek.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iptal eğitim :p
hey teacher leave us kids alone :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanki seninkini çok gördükte procan?... Bir ara terk etmiştin bizi.... Bir geldin pir geldin....:silent:

Orda olsam her hafta bi etkinlik yaprdım size... Bknz izmir yazıları.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar