Başka şehirden motosiklet almak ?

belimi üşüttüm çok ağrıyor yoksa bende gidip alıp gelsem mi dicektim. geze geze ne gelinir be :) he gelince parkinson olunur o ayrı ama o kadar da olacak yapacak bişey yok:)

belimi üşüttüm çok ağrıyor yoksa bende gidip alıp gelsem mi dicektim. geze geze ne gelinir be :) he gelince parkinson olunur o ayrı ama o kadar da olacak yapacak bişey yok:)

daha önce burdur tarafından istanbula kadar çinli getirdim üstad aşırı zevkli ve uygun koşullarda rahatsızlık yok :)

Aynen bende öyle anladım, bajaj,ın istanbulda olmayıpta birtek antalyada olan modelini merak ettim şimdi bak:)

Hocam geçen cuma 600rr aldım konu açtım hatta benim problemimde eskişehir istanbul ve rodaj sıkıntısı idi buradan eski tanıdığım motor dükkanı da olan bi abimden rica ettim 350 tl gibi bi rakama benim için gitti geldi herşey dahil ki oldukça makul bi rakamdi sıfır alırken de bi miktar kapora ödedim ki dediğin gibi bayiye ait bi hesap olduğunu sorgulattim ve açıklama kısmını net doldurdum bi problem olmadı bu sekil de bi düşün derim

dostum firmayı arayarak o bayiyi sorabilirsin. sıkıntı çıkacağını sanmam. motor ne bu arada pulsar mı?

Sıfır Bajaj'sa bu forumdan Ekrem beye ulaşmanızı öneririm.

Bu arada farkettim: Ticaret kanunlarımızın yaptırımlarına nedense güvenemiyoruz da araya adam koymaya çalışıyoruz...

Yeni motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar