Başka Şehirden 0 Motorsiklet Nasıl Alınır ?

Merhabalar,Bursa'dayım İstanbul'dan bayiiden nasıl motor alabilirim? Kargoyla mı gönderiyorlar :D Ücret ne kadar oluyor ?

meraklı genç arayıp bayiyi sorsana :)

parayı havale yap bayiye, karsa bile yollarlar motorunu merak etme...

bazı bayiler nakliye yapıyor. ara konuş. yalniz tokatlanma bak, parayı verirsin sonra dimdizlak ortada kalirsin aman ha.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Git al , rodajını yapa yapa gelirsin . Şehir içinde rodaj eziyet olur sonra ☺

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süreceksen plaka çıkartman lazım yolda çevirirlerse bağlarlar.ya kargoya otobüse vericeksin bagaja atıcaklar yada çoğu satıcının servis aracı var onla anlaşıcan onlar getiricekler.

Bence en güzeli gidip alıp binip gelmek.
Ben zamanında cbr 500r ı istanbuldan aldım geldim.

süreceksen plaka çıkartman lazım yolda çevirirlerse bağlarlar.ya kargoya otobüse vericeksin bagaja atıcaklar yada çoğu satıcının servis aracı var onla anlaşıcan onlar getiricekler.

Geçici belge veriyorlar plaka çıkartana kadar diye duymuştum, yanlış bilgi miymiş ?

Aksine uzun yolda daha güzel olur.
sabit devir kullanma yeter.
125 lik bi motor için olmayabilir belki bilmiyorum ama 250 cc ve üzeri bi motorla rahat yapılır, ha 125 liklede yapılır ama çok devir düşürünce zaman alır.

Rodaj için durmadan her devirde vites değiştire değiştire gitmek gerekmiyor mu?Bunun için en iyi yer şehirçi değil midir?Ben çevreyoluna çıktığım gibi sabit 6. viteste 100'le gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar