baska post makinesi.

arkadaslar yarın bi ödeme yapmam lazım 800 kadar 200 ünü nakit vericem.. 600 ü karta gecicem fakat gecicek yerde kartım maximum,, gecicek yerde bu yokmus halkbank var dedi.. ordan gecebilirlermiş.tek gecip telefona msj gelicekmiş böldürmek istedigimiz taksiti söyleyekmisiz.. oluru varmı bunun .. acil yani benim için

arkadaslar yarın bi ödeme yapmam lazım 800 kadar 200 ünü nakit vericem.. 600 ü karta gecicem fakat gecicek yerde kartım maximum,, gecicek yerde bu yokmus halkbank var dedi.. ordan gecebilirlermiş.tek gecip telefona msj gelicekmiş böldürmek istedigimiz taksiti söyleyekmisiz.. oluru varmı bunun .. acil yani benim için

Biri Tefeciliğemi Başladı?

Böyle bir uygulama bankadan bankaya farklı olarak var. Kredi kartının bağlı bulunduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayarak o bankanın yaptığı taksitlendirme ve ücretlendirmeyi öğrenebilirsin.

aracım ın boya masrafları..var sanayide yarın alıcam adamda maximum kart yokmus..

garanti pos hepsini çekiyo diğer posları bilmiyorum ama artık çoğu bankanın posu çoğu kartı kabul ediyo

Motosikleti
Fazer8 abs
http://www.maximum.com.tr/taksitlendirme/taksitlendirme.asp

dostum aradığın cevap burda incele

Kredi kartı batağına saplanmış biri olarak:
Öncelikle her pos her karttan para çekebilir.
Taksit yapmak içinse kredi kartının çekilen pos ile aynı bankaya (veya kart ortaklıgı; mesela akbank ile citibankın kartları axess ya da garanti, denizbank, ingbank veya teb bunlar da bonus gibi) olması gereklidir.
Gelelim sizin sorunuza,
Öncelikle hiç maximum kart kullanmadım. Ancak tarif ettiğiniz kampanya akbankta mevcut.
Diyelim herhangi bir pos makinesinden tek çekim 500 liralık bir alışveriş yaptınız. Hemen cep telefonunuza insanın kanını sömürenlerden (yani bankadan) bir mesaj gelir.
Isterseniz 500 liralık tek çekim harcamanızı 50 liralık taksitler halinde 12 ayda ödeyin. Işlem ücreti 25 lira.
Yani hem paranın faizini alıyor, hemde işlem ücreti alıyor.
Uzun lafın kısası eğer bu şekilde yaparsanız, bütün faizler size yıkılmış olacak. Satıcı da parasını minimum kesinti ile alacak.
Yeterince açıklayıcı oldu sanırım.
Allah kimseyi bankaların eline düşürmesin...!!!

Olmaz olsaydı keske .. motor alıcaz diye kart cıkarttık araba alınca masrafları burdan cektik.. bi sekilde yapıcaz..cok sagolun.

Sonradan taksitlendirmede çok olmasa da belli bir ücret ödüyorsun. Yanılmıyorsam faiz oranı da değişiyordu.
Bankanın müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı öğrenebilirsin

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bankarlar tek çekimlik harcamayı taksitlendirmek icin ücret alıyorlar. Ayrıca İş Bankası'nın kartını başka bankanın pos undan çekerseniz puanda kazanamazsınız. (her banka kartı için aynı şey geçerli) Bu durum ortak pos cihazlarında geçerli değil tabiki.

Bankarlar tek çekimlik harcamayı taksitlendirmek icin ücret alıyorlar. Ayrıca İş Bankası'nın kartını başka bankanın pos undan çekerseniz puanda kazanamazsınız. (her banka kartı için aynı şey geçerli) Bu durum ortak pos cihazlarında geçerli değil tabiki.

Herşey doğru ama başka Banka posu olsa da cüzi puan kazanırsınız. maximum kart için her 40 tl ye 1 kuruş :)

olmaz neyse hallettim bi sekilde nakit verdim

aracım cıktı

49372013-02-06-0179.jpg

yoq :D ates kırmızı diye geciyor sadece pasta attırdım ne olmuski :D

yok len mengu kaportada hasarlar vardı onlları yaptırdım.. boyattım falan öyle 800 tl :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar