basit bir zincir yağlama sistemi

s.a. arkadaşlar motorumla Allah nasip ederse uzun bir gezi yapacağım hem onun için hemde deneme olsun diye bir zincir yağlama sistemi yapma kararı aldım tabi fazla foto çekemedim birde video var artık beğenirseniz :D
evet malzemelerimiz :D

100_0904-2.jpg

100_0905-2.jpg

100_0907-1.jpg

100_0908.jpg

100_0913-1.jpg

100_0914.jpg

buda videomuz
http://www.izlesene.com/video/zincir-yaglama-sisyemi/3404749

süper olmuş,eline gözüne aklına sağlık. umarım sorunsuz kullanırsın

sistem güzel. etrafa sıçratmıyorsa zaten sorun yoktur.

yalnız aküyü gördüğüm an bittiğim andı:cherry:.

tebrikler, güzel fikir.

fakat zincir bakımından tümden kurtarmaz. arada bir zincire yapışan kirleri temizlemek gerekecektir, ihmal etmeyin.

Zekica güzel olmuş. tebrik ederim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

süper olmuş,eline gözüne aklına sağlık. umarım sorunsuz kullanırsın

teşekkürler arkadaşlar

sistem güzel. etrafa sıçratmıyorsa zaten sorun yoktur.

yalnız aküyü gördüğüm an bittiğim andı:cherry:.

abi aslında akünün yanında ufak bir yer vardı oraya koyacaktım sığmadı bende düşünürken farkettim koydum oldu hem basit olmasından tercih ettim güzel olmuş değil mi :queen:

tebrikler, güzel fikir.

fakat zincir bakımından tümden kurtarmaz. arada bir zincire yapışan kirleri temizlemek gerekecektir, ihmal etmeyin.

tabi kardeş asıl bunu yapmamdaki amaç uzun yol için evin orada bakımını yaparım uzun yolda yağlama ile uğraşmamak için taptım

takıldığım yer akünün ismi :). yerine durumuna laf etmedim sakın yanlış anlama. sistem çalışıyorsa işini görüyorsa en iyisi odur. her işini kendi yapan biri olarak seni tebrik ediyorum.

sana bir öneri, 2 diş fırçası ile yağlamadan öcne alttan üstten parça eklersen zincirini de temizleyemez misin?

slm arkadaşlar yaptığım yağlama sisteminin dışarda durması beni biraz tipspz ve ne olur ne olmaz diğe kapağın içine aldım arkadaşlar

100_0915.jpg

100_0916.jpg

100_0917.jpg

100_0918.jpg

takıldığım yer akünün ismi :). yerine durumuna laf etmedim sakın yanlış anlama. sistem çalışıyorsa işini görüyorsa en iyisi odur. her işini kendi yapan biri olarak seni tebrik ediyorum.

sana bir öneri, 2 diş fırçası ile yağlamadan öcne alttan üstten parça eklersen zincirini de temizleyemez misin?

kardeş senin dediğin güzel biraz uğraşılsa olur ancak şimdilik dursun ben temizliğini yaparım ara ara inş. teşekkürler önerin için

Son düzenleme:
Motosikleti
bmw f650 cs
BÜLBÜL AKÜ :d dostum bu aküyü nerden buLdun çok mrk ettim sistemde güzeL oLmuş fakat o şekiLde zincir sürekLi kendini yağLamazmı ?

nadrov teşekkür ederim teveccüğün için :p

BÜLBÜL AKÜ :d dostum bu aküyü nerden buLdun çok mrk ettim sistemde güzeL oLmuş fakat o şekiLde zincir sürekLi kendini yağLamazmı ?

kardeş demin yukarıda bir arkadaşta aküme laf etti ne var bu bülbülde anlamadım iyi ötüyor diyemi :queen::queen::queen:

yağa gelince abi vana koydum istediğimde yağlayacağım zaman açıyorum yağlıyorum yağlama işim bitince kapatıyorum :D

+1
yağlıcaksın yoluna devam ediceksin,zincir biraz bol sanki ama fikir güzel :cat:

sağol evet az bol onuda yarın ayarlayacam inş.daha ufak tefek işleride var birde onlarıda yapacam bakalım

nadrov teşekkür ederim teveccüğün için :p

kardeş demin yukarıda bir arkadaşta aküme laf etti ne var bu bülbülde anlamadım iyi ötüyor diyemi :queen::queen::queen:

yağa gelince abi vana koydum istediğimde yağlayacağım zaman açıyorum yağlıyorum yağlama işim bitince kapatıyorum :D

sağol evet az bol onuda yarın ayarlayacam inş.daha ufak tefek işleride var birde onlarıda yapacam bakalım

o zaman dahada süper oLmuş :D emeğine sağLık :D

isg

bence süper bir icat desem yanlış olmaz herhalde. uzun yolculuk yapacakların anlık hemen tedarik edebileceği ucuz parçalardan oluşmuş. yalnız o SİNKOV beni askerlik anılarıma götürdü çantalarımızda mutlaka ekmek kumanya mühümmat ve sinkov olmazsa olmazımızdı ne çektik sivrisineklerden bi bilsen :):):) güzel çalışma emeğin için teşekkürler.

sistem güzel. ve pratik.
şimdi tek eksiğin sanırım ucuzundan bir su fiskiye motoru.
o da oldumu sistem tam otomatik olmuş olacak.
zincirin iç kısmına hortumun ucunu denk getirmen güzel içe damlayan yağ hareket halinde merkez kaz kuvetiyler dışa doğru kayacak. bolece yağlama sağlıklı bir şekilde amacına ulaşaçak.
teprik ederim güzel olmuş.

güzel biraz eksik vakkumlu musluk koyarsan motor çalışlırken yaglar stop edince durur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar