Basin Expres Yolunda kaza

insanın ruhu daralıyo bu haberleri alınca.Allah rahmet eylesin.ailesine ve sevdiklerine ne büyük bir acıdır bu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zor bir durum allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin!:salut:

Mekanı cennet olsun :silent:

allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın kendisine rahmet yakınlarına yüce rabbdan sabır dilerim

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah rahmet etsin, yakınlarına bu mübarek günlerde sabır ihsan etsin.

İzmir'e gelmek için havaalanına gidiyordum,ben de gördüm o kazayı.Gerçekten çok kötü bir kazaydı.Yanlız kros değil racing bir motordu benim gördüğüm kadarıyla.Motorcu orta refüjün orda yerde yatarken motor 60-70 mt ilerde yolun sağ tarafındaydı.Her tarafının kırık olduğu yerde yatış şeklinden bile belliydi.Çok çok üzüldüm,hala aklımdan çıkmıyor.

Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.

kaza hakkında bilgi.

hepimizin başı sağolsun. kaza yapan arkadaşımızın ismi uğur idi. honda 600 rr ile yaptı kazayı. kazayı yapış şekli ile ilgili bir ton şey söyleniyor aslını bilen ve gören varsa anlatırsa sevinirim.

Bahsi Geçen Kişi Benim Dostumdu,uğurumdu

bayram için memlekete giderken haber aldım kazayı...inanmak istemedim Uğur'un öldüğüne,hala inanamıyorum.Motoru satıp otomobil alacaktı,sebebi ise güvenli olmayışı idi.Aslında bunu ısrarla kendisinden isteyen bendim.daha 27 yaşındaydı.bu yaz evlenecekti,bayramdan hemen sonra nişan yapacaktı,bir okulda sözleşmeli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştı...hayalleri vardı,umutları vardı yarına dair.
ARKADAŞLAR BUNLARI YAZARKEN GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMADIN.
YALVARIRIM GENÇ YAŞTA YİTİP GİTMEYİN,ÜZMEYİN GERİDE KALAN SEVENLERİNİZİ...NE OLUR DİKKATLİ OLUN VE AŞIRI HIZ YAPMAYIN YALVARIRIM.SON 2 YILDA 4 CAN DOSTUMU TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİM BEN DE ÖLÜMDEN KILPAYI KURTULDUM.
UĞURLAR ÖLMESİN NE OLUR...
ALLAH(C.C) RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN
RABBİM SİZİ KAZALARDAN ESİRGESİN

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayram için memlekete giderken haber aldım kazayı...inanmak istemedim Uğur'un öldüğüne,hala inanamıyorum.

Soylu,

Hepimizin başı sağolsun.

Uğur tam korumalı (kask, mont, dizlik, bellik, eldiven) mıydı? En azından kaskı var mıydı? Geride kalanların kendisini eğitmesi için sormak zorundayım.

Uğurumun her şeyi vardı hem de en iyisinden almıştı ve asla dizliğine kadar hepsni takar öyle çıkardı yola.kazadan sonra diğer araçlar tarafından bayağı hırpalanmış.çok süratliymiş.bayağı sürüklenmiş yaklaşık 80 metre kadar.

Başımız sağ olsun. Korumalar tam da olsa korumaların içindeki bizleriz sonuçta..Üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

bayram için memlekete giderken haber aldım kazayı...inanmak istemedim Uğur'un öldüğüne,hala inanamıyorum.Motoru satıp otomobil alacaktı,sebebi ise güvenli olmayışı idi.Aslında bunu ısrarla kendisinden isteyen bendim.daha 27 yaşındaydı.bu yaz evlenecekti,bayramdan hemen sonra nişan yapacaktı,bir okulda sözleşmeli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştı...hayalleri vardı,umutları vardı yarına dair.
ARKADAŞLAR BUNLARI YAZARKEN GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMADIN.
YALVARIRIM GENÇ YAŞTA YİTİP GİTMEYİN,ÜZMEYİN GERİDE KALAN SEVENLERİNİZİ...NE OLUR DİKKATLİ OLUN VE AŞIRI HIZ YAPMAYIN YALVARIRIM.SON 2 YILDA 4 CAN DOSTUMU TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİM BEN DE ÖLÜMDEN KILPAYI KURTULDUM.
UĞURLAR ÖLMESİN NE OLUR...
ALLAH(C.C) RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN
RABBİM SİZİ KAZALARDAN ESİRGESİN

üzüntüm şimdi 1000 e katlandı...Havaalanı ve Gümrüğe giderken Basın Ekspresi çok kullanırdım...Çok tehlikeli ve sürata müsait bir yol...Motor kaza yaparsa diğer araçların durması imkansıza yakındır hep..Tem bağlantı yolu olduğu için düşük hızlar sadece bazen trafikten kaynaklanan yoğunluk nedeniyle olur...

Allah sabır versin sevenlerine ne diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar