Başımız sağolsun...

Konuyu açsam mı bilemedim ama açmaya karar verdim. Belki birileri görür de ibret alır diye. Olayın gelişimini anlatayım.
Dün bilgisayar başında oturuyordum. Kendisini Mersin Kartalları' ndan tanıyorum. Daha motosikleti mart ayında almıştı. CBR 250' si vardı. Bir anda Ertan abi aradı, Mert kaza yapmış, biz oraya gidiyoruz dedi. Adresi aldım atladım motora yanına gitmek için. Ehliyetimin olmaması umrumda değildi. Olabildiğince hızlı gittim oraya ama gitmez olaydım. Motorda hiç hasar yoktu. Normalde kask takar ama nedense bu sefer takmamıştı. Anlatılanlara göre önündeki çukura girmemek için manevra yapmış sonra dengesini kaybetmiş ve düşmüş. Kafasını kaldırım taşına çarpmıştı. Her yerde kan vardı, çok kötü bir durum orda olup hiç bir şey yapamamak. Neden kask takmamış anlamadım. Belki koluna falan takmıştır dedim ama söyleyenler kaskı yok dedi. Keşke taksaydı, şimdi aramızda olurdu... :pale:

3l8g7.jpg

3l8jj.jpg

3l8hk.jpg

Allah ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun.Artık ''kaskın önemi'' diye yazmak bile istemiyorum.

Valla ne denir bilemiyorum. Kaskı en ufak bi yere gitsek bile takmamız gerekiyor. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah rahmet eylesin.
Tercihini ölümden yana kullanmis.
Bize söyleyecek bir sey birakmamis.

Allah Rahmet eylesin.

Arkadaşlar sürekli bas bas baığırıyoruz; korumasız ,kasksız bakkala bile gitmeyin diye. :(

Off kafayı kaldırım taşına çarpmak okuması bile ürpertiyor adamı..

Allah rahmet eylesin diyicek birşey yok ama ders almak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mekanı cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin.. :pale: 2 gün oldu motoru alalı her yere full koruma gidiyorum. Umarım şeytan kafama girmezde birini bile çıkartıp motor sürmem..

Motosikleti
Honda sh125
Mekani cennet olsun ailesine Allah sabirlar versin
Bu saatten sora ne desek bos giden geri gelmiyor malesef....

Yine degisik konu olacak.dikkat cekmek icin yapiyorlar bu tarz basliklari demistim kendi kendime.hatta firca atacaktım acana .korkutma bizi diyecektim ama korktugumuz basimiza geldi:/

off off daha hayatının baharındaymış :( allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin...

Mekanı cennet olsun.Kask,ayna takmayan arkadaşlar umarım ne demek istediğimizi anlar...Allah sevenlerine sabır versin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah rahmet eylesin...Ailesine çok büyük sabırlar versin.. Çok üzücü....

kalanların başı sağ olsun allah rahmet eylesın ne diyelim hep aynı olayların beklenen sonları motorla dışarı çıktığımda gelen geçen motorlulara bakıyorumda tek kask takan benim dikattimi çekti milet kafasına güveniyor galiba ayrıca korumayı geçtim insan nasıl üşümez :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar