Başımız Sağolsun...

erm

İSTANBUL da motorsikletiyle yaptığı kazada ölen Filli Boya Genel Müdür Yardımcısı Faruk Akın (41) dün Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Motorsiklet tutkunu Akın, önceki gün 5 arkadaşıyla birlikte çıktığı turda Şile Yolu üzerinde kaza geçirmişti. Motosikletiyle TIR'ın altına giren Akın, yoldan geçen doktorun acil müdahalesine rağmen hayata tutunamadı. Akın'ın ölüm nedeni beyin kanaması olarak tespit edildi. Evli ve 7 yaşında bir çocuk babası olan Akın'ın dün Sarıyer'deki Fatih Sultan Mehmet Camisi'ndeki cenaze törenine eşi Berna Akın, babası Muhsin Akın ve yakınları katıldı.
::uzgunum:

Mersin İl Temsilcisi
başımız sağolsun...
her ne şekilde olduysa bile adı üstünde, kaza işte :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin üzücü çok üzücü:pr:

Allah mekanını cennet etsin yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Büyük kayıp. :pale:

ALLAH rahmet etsın yakınlarına sabır versın işte kaza ne zaman olur ecel nasıl olur bellimi gercekten acı verici oluyor :pr:bazen dıyorum ki kusuruma bakmayın motosıkletcılerın sanki eceli yatağında olmayacak gibi

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum,

MFM

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ilseydim burada olduğunu cenazeiine katılırdım.... :(

Allah gani gani rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun.
Geriye kalanlar için çok zor bir durum yüce Rabbim onlara sabır versin...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Geride bıraktığı eşi ve çocuğuna sabır versin Allah...
:pale:

Allah taksiratını affetsin.. Ailesine sabır versin..

motorcu kardeşimize, Allah'tan rahmet diliyorum..

:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah gani gani rahmet eylesin,sebenlerine,yakınlarına ve ailesine dayanma gücü ve sabır versin

Allah gani gani rahmet eylesin !!! acılı ailesinin ve tüm motosiklet camiamızın başı sağolsun .... :pale:

Uzucu ve cok yazik. Kazadan evel sekerinin dustugunu ve ilac aldigini soyluyorlar. Dusuk hizla virajda karsi seride tasmis. Acaba motor ustunde rahatsizlandi ve kontrolunumu yitirdi. Gercekten uzucu bir durum.Filli boya ailesinin basi sag olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar