Başimiz sağolsun ateş içimize düştü

Allah Rahmet eylesin,gerçekten yazık,Kask ve koruma olmadığı belirtillmiş.

Bile bile ölüme gitmek bu olsa gerek,

Başımız sagolsun arkadaşlar.Allah geride kalanlara sabır versin.

Olayın en üzücü tarafı ne kendinin ne artçısının hiç bir koruma olmadan motosiklete binmeleri olmuş.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, kalanlara, sevenlerine sabır diliyorum...
Keşke kendi hayatlarını bu kadar korumasız bırakmasalardı... Keşkelerin pek anlamı yoktur gidenler için ama kalanlar, onları sevenler hep keşke diyecekler...
Sevdiklerimizi ve bizi sevenleri üzmeyelim sağ elimize hakim olalım ve lütfen korumasız sürmeyelim şu motorlarımızı, kimseyi üzmeye hakkımız yok...

Başımız sağolsun ailesine sabır versin Allah... Ama bana öce şunu söyleyin arkadan sıkıştıran araç iyi ceza aldı değilmi bilerek ve isteyerek kazay yapmaya yaptırmaya ve adam öldürmeye teşebüsten yargılanıyor değilmi...

Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun.. Allah geride kalanlara sabır versin...

allah rahmet eylesin çok üzücü bir haber,sabırlar diliyorum allah mekanını cennet eylesin.....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Başımız sağolsun.
Bu saatten sonra ne desek boş ama yine de işi şansa bırakarak bile bile lades olmamalıydı...

allah rahmet eylesin ... mekanları cennet olsun.. üzücü bi olay..

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Allah rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın

Allah rahmet eylesin
umarım tüm forum üyeleri bu konuyu okur ve motosiklete hiçbir zaman kasksız binilmeyeceğine kanaat getirir
tüm sevenlere Allah'tan sabır diliyorum..

Mekanları cennet olsun.. geride kalanlarına da sabır diliyorum. Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

Allah rahmet eylesin,çok üzücü olmuş:pale:Ailesine sabır diliyorum.

Keşke en azından kaskı olsaydı,keşke dememek için ''ALLAH RIZASI İÇİN'' şu kasklarımızı takalım artık...:pr:

Bu hafta çok uğursuz oldu,kaza topic leri peşpeşe açıldı motora veda edenler,yaralananlar,sıyrık larla atlatanlar ve son olarak ölen bir arkadaşımız.

Lütfen daha dikkatli olalım.

Bu hafta gerçekten de çok fazla kaza haberi okuduk. Çok çok üzücü bir olay. Umarım sorumlular cezalarını çekerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar