Başıma hiç istemeyeceğim bir olay geldi

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Bu gün göle gittim motorla balık avlamaya motor kısmı şu anda üst kapağa kadar çamur plaka okunmaz halde motor baştan aşağı çamur içinde baktım canım uğraşmak istemiyor direk koydum yerine eve geçip yattım. İlk zamanlar bende aman motorda tıngırtı var baktırayım 3 güne bir temizleyeyim diyordum sonra kendi kendime ulan motormu sana hizmet ediyor senmi motora dedim şimdi allah ne verdiyse beygir gibi kullanıyorum sizde çok takmayın kafaya valla sıkıntı oluyor uzun vadede :)

Motor olduğu yere düşse muhtemelen canın 10 kat daha fazla sıkılırdı o yüzden düşmediğine dua et

o motordan hayır gelmez kardeşim

2ccbdf8dbf43ea604736cc22b428936aac078d8a.jpg

Motosikleti
D400
Arkadaşlar ben o kadar dikkat ederim, sıfır motor aldım diye X2 dikkat ederim hatta herşeyine, fakat bugün işten çıkarken vallahi moralim bozuldu. Motorun kilidini açtım, brandayı çıkardım motoru çalıştırdım ısınsın diye ayıptır söylemesi bir sigara içeyim o sırada dedim, motoru çalıştırıp ayaklık var sanıp bırakmamla motor düşecekti tutayım derken gaz kolundan tutup daha çalışır çalışmaz redline'a soktum 2 saniye. Moralim bozuldu, içimi rahatlatmak için değil de dost acı söyler mantığıyla bunun bir zararı olmuş mudur? Motordan soğuyacağım o derece rahatsız oldum.

kardeş iyi yırtmışsın.

ya o gaz koluna asıldıgında viteste olsaydı motor ileri fırlayıp bir arabaya carpsaydı o arabada köprüden aşağı ucup öğrenci servisinin üstüne düşseydi de o öğrenci servisindeki cocuukların mafya babası seni ve aileni kaçırıp tek tek işkence edip sonrasında öldürseydi?

Ucuz yırtmışsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok çok geçmiş olsun. Ya daha kötü bişiy olsaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar