- Konu Yazar
Araştırdım %99 ben den alacak o parayı .
%99 değil %100 senden alıcaklar o parayı. Çünkü ters yönden gittin %100 suçlu sensin kardeşim. Ayrıcada yetersiz ehliyettende (ters yönde gitmemiş olsanda) suçlu sensin. Araba neydi ki 10000 TL tampon masrafı çıkıcak.Araştırdım %99 ben den alacak o parayı .
%99 değil %100 senden alıcaklar o parayı. Çünkü ters yönden gittin %100 suçlu sensin kardeşim. Ayrıcada yetersiz ehliyettende (ters yönde gitmemiş olsanda) suçlu sensin. Araba neydi ki 10000 TL tampon masrafı çıkıcak.
Daha önceden olsaydı alkol ve ehliyetsizlik dışında kazalarda sigorta şahıstan tahsil edemiyordu. Şimdi ise suçlu sensen ve suç kesinlik arz edecek şekilde ise senden tahsil ediyor. Senin durum bu kusura bakmada hem a1 ehliyet hem ters yön aradığını bulmuşsun.
Bu inşallah sana ve diğer ehliyetsiz tüm arkadaşlara ders olmuştur.
Boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye.
2005 citroen arabada göçük oluştu sağ çamurlukta baya bi tamponun da sağ tarafı kırıldı
Adam gıcıklığına gider sıfır tampon alır ,
Çamurluğa sıfır alır nede olsa ben ödicem ya o parayı bi 10.000 gider kısaca
Senin ödeyeceğini biliyor mu ki? 10000tl masraf çıkarırsa gelecek yıl sigorta parası ne olur biliyor mu o adam acaba?
Muhtemelen okuyorsun. 18 yaşından gün aldınmı yani 10.8.2010dan önce mi doğdun?Motosiklet benim değil babamın üstüne 18 yaşındayım .
Sonuç belli beklemesi doğru ama sonucu belli olan şeyi beklemiyecek.Bisey olmaz, polisler bile bilmiyor a1 ehliyetin 125 cc ye kadar olduğunu. Expertiz anlamaz bile. Kafana takma sadece sonucu bekle.
Abi öyle diyonda 5000 liradan bahsediyoz ben öğrenciyim
Sigortanın böyle saçma olması beni sinir ediyo ödemiosan ne işe yarıon