başıma bu da geldi. motorun içine cin kaçtı galiba.

İster İstemez Gülüyor İnsan Ama O Durumun Aynısı Bana Oldu Benimde Scooterim var Karlı Bir Kış Günü Motoru Isıtmak için çalıştırma çabalarındayım 2-3 denememden sonra motoru çalıştırdım ancak üzerinde oturmuyordum sol ayağı açık vaziyette çalıştırdım ve motor durup dururken bağırmaya başladı bende o an panikle gidonu tuttum kontağı kapatmak hiç aklıma gelmedi ve motorun birden ileriye fırlamasıyla bende onunla beraber ileri fırladım bıraksam gidicekti mecbur elimle ittirdim yere devirdim stop etti aynası kırıldı o kadar :)

hsk

Bende de Scooter olduğu için ve bazen orta sehpa ya aldığımda arka tekerın döndüğü zamanları gördüğüm için normal geldi durum biraz bazen rolanti coşuyor böyle devir düzensizlikleri falan motor bırak beni yeter gitcem diyebiliyor :) video olsa güzel olurdu sahibinden kaçan motor tellere takıldı :)

Abi benim çin malı scooterın rölantisi de kafasına göre inişli çıkışlı takılıyor ama henüz kendi başına yürüyecek kıvamda değil. Olsun, asya sonuçta komple motosikleti kaldırıp çöpe atsan için acımaz zaten.

hahahaa hocam gülerek okudum başınıza gelenleri çok geçmiş olsun gerçekten asya scooter yapmasın kaldır çöpe at gitsin :D

hsk

Abi benim çin malı scooterın rölantisi de kafasına göre inişli çıkışlı takılıyor ama henüz kendi başına yürüyecek kıvamda değil. Olsun, asya sonuçta komple motosikleti kaldırıp çöpe atsan için acımaz zaten.

Benim de asya Scooter rolanti çok duzensiz dı bugün hava ayarı yaptım düzeldi 2.000-4.000 arası geziyordu sürekli ısınınca stop ediyordu falan Şuan 1.500 de sabit tıkır tıkır sayıyo .

DKN

busa varken en azından üstüne 2-3 daha koyup yanına enjeksiyonlu bir scooter almak gerek

Hayabusa vs. 2005 Asya klasik :) Ben olsam ben de kaçarım ilk fırsatta :)

şehir içinde scooter candır yahu. asya masya farketmez, götürsün getirsin yeter.

Parkettiğimiz yerde eğime dikkat edicez, çalışmıyorken bile yokuş aşağı yan sehpada durmayabilir, orta sehpada bırakırsak çalışmasında zarar yok ama yan sehpada çalışır durumda bırakmak gerekirse ön tekeri kaldırıma vs bir yere sıfırlamak gerek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar